Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
SwissQprint predstavil tiskalnik s tiskom iz zvitka z dodatnimi možnostmi, na voljo je tudi zmogljivejša različica.
Podjetje SwissQprint je predstavilo nov velikoformatni UV-tiskalnik Karibu s tiskom iz zvitka, ki ima na voljo številne dodatne opcije nadgradnje. Na voljo je tudi zmogljivejša različica, Karibu S. Ena izmed dodatnih funkcije je denimo samodejno obojestransko tiskanje.

Dodatna opcija obojestranskega tiskanja je na voljo za obe različici novega UV-tiskalnika in omogoča obojestranski tisk banerjev in panojev, ki se lahko berejo z obeh strani, kot so denimo stropni viseči panoji in podobno.

Tiskalniki Karibu tisk izvajajo s pomočjo integriranega sistema kamer in uporabe QR-kod, kar zagotavlja skladnost motivov natisnjenih na sprednji in zadnji strani medija. Izhodna programska oprema Lory vodi operaterja skozi celoten proces tiska.

SwissQprint je za zahtevnejše uporabnike ponudil zmogljivejšo različico Karibu S, ki prav tako ponuja velikoformatni UV-tisk iz zivtka. Namenjen je vsem z večjim volumnom tiska, tiska aplikacij v več slojih in XL plakatov. Dosega namreč hitrost izpisa do 330 m2/uro.

Za vse modele LED tiskalnikov pa je SwissQprint ponudil nove neon barve. Na voljo sta odtenka neon rumena in neon roza. Z njimi lahko razširimo ponudbo in tiskamo tudi aplikacije za notranjo rabo, kot so denimo promocijski plakati, POS-prikazovalniki, smerokazi, osvetlitveni panoji in podobno. Ker neon barve sevajo v črni svetlobi, so izpisi primerni tudi za oglaševanje na sejmih, klubih, zabavah ...

Po navedbah proizvajalca je vsak LED-tiskalnik znamke SwissQprint nadgradljiv z več barvnimi kanali za uporabo neon barvil. Tako za ploske, kot različice tiskalnikov s tiskom iz zvitka so kanali glede na potrebe razširljivi na največ 9 neodvisnih barvnih kanalov.

Več informacij na www.swissqprint.com.