Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova brizgalna glava je namenjena za uporabo s tiskalniki Dimatix Materials.
Fujifilm Dimatix, en vodilnih ponudnikov brizgalnih tiskalnih glav za komercialni in industrijski tisk, je nedavno napovedal prihod nove brizgalne glave Samba G5L, ki je namenjena uporabi s tiskalniki Dimatix Materials (DMP). Na osnovi najsodobnejših silicijevih mikro-elektro-mehanskih komponent (Si-MEMS) in identičnega postopka izdelave glave kot jo pozna glava Samba G3L je nova glava Samba najnaprednejša tehnologija kapljičnega tiska, ki je odslej na voljo za modele tiskalnikov DMP-2800.

Ta prinaša najsodobnejše in tudi nove funkcije oziroma zmogljivosti vsestranskim tiskalnikom DMP-2800. Brizganje nove glave Samba zagotavlja formacijo kapljiv barvila veliksoti le 2,4 pikolitrov, kar zagotavlja fin izpis še tako tankih linij, saj velikost izpisane pike znaša le 30 μm Kapaciteta nove glave Samba znaša 1,5 pikolitrov, kar zagotavlja manjšo porabo in možnost strjevanja barvila. Ponuja enako notranjo zasnovo curka in značilnosti brizganja barvila kot tiskalna glava Samba G3L, kar omogoča enostaven prehod iz manj obsežnih aplikacij R&D na bolj proizvodne in komercialne.

Omenjeni tiskalniki DMP so se dobro uveljavili na področju izdelave prototipov najrazličnejših kapljičnih aplikacij tiska, kot so tisk prilagodljivih elektronskih vezj, RFID anten, 3D tiskanih materialov in DNK nizov.

Več informacij na www.fujifilm.com.