Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP je predstavil nov nabor rešitev serije Indigo za varnostni tisk.
Podjetje HP je predstavilo nov nabor rešitev HP ​​Indigo Secure, ki izpolnjujejo zahteve varnostnega tiska in s tem omogočajo zaščito blagovnih znamk pred ponarejevalci.

Na trg prihaja nov sistem za digitalni tisk z visokimi varnostnimi zahtevami HP Indigo 6K Secure Press, ki ponuja celovite varnostne rešitve večslojnega tiska v enem sistemu. Ta vključuje strojno opremo, programsko opremo, tiskovne medije in varnostna barvila. Nov varnostni koncept omogoča tisk aplikacij v več slojih s kombinirano uporabo nevidnih barvil, infrardečih barvil, tiska spremenljivih podatkov, serijskih ID-elementov in mikro besedila, kompleksnih zaščitnih vzorcev in drugih sodobnih zaščitnih elementov povezanih z varnostnim sistemom v oblaku.

HP Indigo 6K Secure Press je rešitev za varnostni tisk v enem prehodu, ki je bila razvita v sodelovanju s podjetjem Jura JSP. Nov stroj za varnostni digitalni tisk, ki temelji na zasnovi sistema HP Indigo 6K, je že na voljo za vse certificirane ponudnike varnostnega tiska.

Več informacij na www.hp.com.