Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sistem dFlex je sistem digitalnega tiska in dodelave etiket v enem.
Britansko podjetje Focus Label Machinery sistem dFlex ponuja kot celostno rešitev vse v enem za produkcijo etiket s funkcijo digitalnega tiska in dodelave. V svoj sestav vključuje UV-kapljični-modul tiska, UV-flekso lakirno/tiskarsko enoto, dve izsekovalni enoti in en vzdolžni nož.

Za materiale, ki zahtevajo predhodno obdelavo, je v sestav možno pred sam kapljični tiskarski modul vgraditi dodatno fleksotiskarsko enoto z UV-sušenjem. Dodatno možnost predstavlja tudi dodatna kapljična enota z LED-UV-sušenjem za tisk bele pokrivne UV-barve. Za potrebe napredne dodelave pa so na voljo različni moduli s funkcijo aplikacije hladne folije, laminiranja in večslojnega premazovanja.

Sistem poganjajo servo motorji, za natančno izdelavo etiket skrbi sistem samodejnega poravnavanja in upravljanja skladja, kar zagotavlja ponovljivo kakovost produkcije.

Sistem dFlex, sistem hibridnega tiska in dodelave etiket v enem.
Kapljični tiskalniški modul je zasnovan z brizgalnimi glavami znamke Konica Minolta, KM1024Mi, ki zagotavljajo izpise ločljivosti 360 x 360 dpi, in hitrejšo različico glav KM1800i, ki zagotavljajo ločljivost izpisov 600 x 600 dpi. Obe različici glav izpisujeta z osmimi sivinami odtenka posamezne procesne UV-barve, ki jo sušimo z običajnimi UV-sušilnimi enotami ali sodobnimi LED-UV. Sistem dFlex je na voljo v dveh širinah izpisa, 250 in 330 mm.

Več informacij na www.focuslabel.com.