Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sistem AccurioJet KM-1e LED UV združuje prednosti uporabe LED UV brizgalne tehnologije, ki predvsem zagotavlja višjo kakovost in zmogljivost tiska na različne vrste medijev.
Konica Minolta s ponosom sporoča, da je v kategoriji aplikacij produkcijskega tiska za kapljični tiskarski sistem AccurioJet KM-1e LED UV prejela nagrado Buyers Lab (BLI) 2021-2022 PaceSetter organizacije Keypoint Intelligence. To je ena vodilnih, neodvisnih in uveljavljenih organizacij za oceno upodobitvene strojne in programske opreme ter storitev. Nagrada je bila podeljena na osnovi raziskav severnoameriškega trga in predvsem tistim proizvajalcem opreme, ki svojim strankam najbolje pomagajo zmanjšati stroške in/ali povečati rast poslovanja na osnovi različnih aplikacij tiska. Kapljični produkcijski sistem Konica Minolta AccurioJet KM-1e LED UV je bil v svoji kategoriji še posebej prepoznan kot najbolj sposoben tiska na najrazličnejše tiskovne medije.

Zmožnost tiska na širši obseg medijev zagotavlja večje število raznolikih aplikacij tiska, ki jih ponudnik storitev tiska (PrintShop Provider - PSP) lahko izdela in ponudi. Glede na povratne informacije tržne raziskave Keypoint Intelligence sistem Konica Minolta AccurioJet KM-1e z UV s svojimi barvili uporabnikom omogoča, da tiskajo tudi na take vrste medijev, ki jih druge konkurenčne tehnologije ne zmorejo potiskati. Med te medije sodijo denimo teksturne folije in PVC materiali, kar omogoča aplikacije tiska, kot so voščilnice, darilne kartice, kartični ključi hotelskih sob in celo ID značke. Tiskamo lahko še  na sintetiko, PET samolepilne materiale, polipropilen in polietilen.

AccurioJet KM-1e, ki je bil predstavljen junija 2020 in je podedoval izjemnost prvotnega modela AccurioJet KM-1. Dejansko predstavlja neskončne možnosti širitve poslovanja, od trenutnih poslovnih možnosti do novih bolj dobičkonosnih. Sistem združuje prednosti uporabe LED UV brizgalne tehnologije, ki predvsem zagotavlja višjo kakovost in zmogljivost tiska na različne vrste medijev, kot so plastika, osvetlitveni panoji, prosojne folije, plastificiran papir, metalni mediji, platno in različne sintetične podlage. AccurioJet KM-1e uporabnikom pomaga ponuditi tiskovine z visoko dodano vrednostjo z zagotavljanjem visokokakovostnih proizvodnih zmogljivosti, obsežno združljivostjo medijev in možnostjo personalizacije.

Nagrada organizacije Keypoint Intelligence Pacesetter v kategoriji aplikacij produkcijskega tiska so namenjene iskanju proizvajalcev rešitev digitalnega tiska, ki najbolje podpirajo svoje stranke v zagotavljanju aplikacij tiska, ki prinašajo večji poslovni uspeh. To predvsem pomeni skozi tiskovine učinkoviteje komunicirati s kupci, kar na koncu prispeva tudi k rasti atraktivnejših aplikacij digitalnega tiska. Več o Konici Minolti AccurioJet KM-1e.

Več informacij na www.konicaminolta.si.