Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
SwissQprint bo novosti predstavil na letošnji Fespi.
Na sejmu Fespa Global Print Expo (od 12. do 15. oktobra 2021) v Amsterdamu (Nizozemska) bo SwissQprint, proizvajalec digitalnih velikoformatnih tiskalnikov, predstavil svoje najnovejše dosežke. Sem spadajo neonska barvila za UV-tisk in UV-sistem tiska iz zvitka Karibu S. Predstavil ise bodo na stojnici G30.

Nova neonska barvila omogočajo izdelavo privlačnejših motivov in nenazadnje tiskovin, še posebej so primerna za inovativne aplikacije dekorativnega sektorja. Na voljo sta neonsko roza in neonsko rumeni barvili. Obe imata poseben refleksijski učinek pri dnevni svetlobi, še posebej pa fluorescirata pod črno svetlobo. z mešanjem obeh barv lahko izdelamo tudi druge sekundarne barvne odtenke, na primer neon zelen in neon oranžni odtenek.

Posebnost razstavnega programa podjetja SwissQprint pa bo tudi hitrostno zmogljivejši model tiskalnika Karibu, to je Karibu S. Primeren je za ponudnike tiskarskih storitev, ki v več izmenah obdelujejo velike količine naročil in izdelujejo na primer transparente, plakate velikih formatov in podobno. Tiskalniški sistem omogoča potisk do 330 kvadratnih metrov na uro. Za vsako procesno barvo tiskalnik uporablja štiri tiskalne glave, kar zagotavlja visoko hitrost tiska. Še posebej zanimiva je za vs emodele tiskalnikov Karibu nova dodatna možnost samodejnega dvostranskega tiska iz zvitka.

Več informacij na www.swissqprint.com.