Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Dodatna bela barva v digitalnem tisku je aktualni trend bolj donosnih poslov.
Digitalni tisk je najhitreje rastoči segment tiskarskega trga z napovedjo 6,45-odstotne letne stopnje rasti, trajnost tehnologije pa je ključno gonilo te rasti. Te podatke zagotavlja Reportlinker v poročilu o trgu digitalnega tiska - rast, trendi, napovedi (2020 - 2025). Poleg trajnosti poslovanja in okoljske ozaveščenosti morajo biti ponudniki tiskarskih storitev, ki želijo napredovati, na različne vplive pripravljeni prilagoditi in ponuditi nekaj, česar konkurenca ne more. Govorimo o beli barvi!

Uporaba bele barve pomaga ponudnikom tiskarskih storitev ustvariti fantastično grafiko. Toda drznost grafike nikakor ni edina prednost bele barve pri tisku širokega formata. Uporaba bele barve vključuje tudi dodajanje sloja ozadja v CYMK izvleček, npr.  za izdelavo tiskovin z osvetlitvijo zadaj in za prosojne medije, da postanejo bolj izraziti, torej da barve bolj izstopajo in se poveča kontrast z barvnimi ali temnimi materiali. Vlaganje v »HP latex« tehnologijo je en od načinov, po katerem lahko ponudniki tiskarskih storitev izstopajo iz množice in strankam ponujajo storitve, ki jih konkurenca nima.

VSESTRANSKOST TISKALNIKOV HP LATEX 700/800 W Z BELO BARVO

Notranja (Indoor signage) in druge dekoracije
Samo ena tehnologija daje neomejene možnosti na primer za ustvarjanje maloprodajnih promocij z le  enim tiskalnikom, ki zagotavlja živahne in obstojne barve vaših grafik oziroma tiskovin. Svoje izdelke lahko ponudite na donosnejšem trgu - hoteli, muzeji, restavracije, kavarne… Natisnete najsvetlejšo belo barvo na različne materiale, kot so različne folije, filmi, na primer statični ali osvetlitveni materiali, papir, različna platna in še mnoge druge.

Tisk zunanjih aplikacij (Outdoor signage)
Ustvarite vpadljive reklamne panoje, tudi svetlobne, z barvami na vodni osnovi, ki zagotavljajo dober oprijem na material in so odporne na zunanje vplive.
Okenska grafika
Vaše stranke naj izstopajo s tiskanimi aplikacijami, ki z belo barvo zagotavljajo visoko stopnjo beline na okenskih in drugih barvnih površinah, ki sčasoma ne bo porumenela.

Talna grafika
»HP Latex« tehnologija zagotavlja barvno korektnost, ki je izjemno pomembna v zaščiti vizualne identitete blagovnih znamk, tudi v primerih tiska talnih grafik. Z vzdržljivo in prilagodljivo lateksno barvo »HP Latex« so aplikacije tiska varne pred poškodbami.
Dekoracija vozil
Tisk visokokakovostnih grafik za dekoracijo vozil je odslej enostavno. Trpežne in prožne barve na vodni osnovi »HP Latex« so še bolj odporne na praske z lateksnimi premazi »HP Latex Overcoat«.

Odzivi uporabnikov »HP Latex« tiskalnika z belo barvo
Veselijo nas pozitivni odzivi uporabnikov in seveda tudi izpolnjene obljube proizvajalca, saj se vsak dan znova »HP Latex« tehnologija dokazuje kot za zaupanja vredna naložba. Kakovost in produktivnost sta na resnično visoki ravni, bela barva pa je vsekakor inovativen korak naprej. Ta ustreza potrebam in zahtevam trga, ob enem pa uporabnike te tehnologije razlikuje od konkurence.

Povečana produktivnost tudi pomeni, da lahko svojim strankam ponudijo hitro izdelavo in tisk na širok nabor združljivih medijev.

Fortuna Digital d.o.o. zastopa ponudbo tiskalnikov HP v Sloveniji, skupaj z ostalimi predstavništvi v skupini pa smo prisotni v 11 državah v regiji in s tem en najpomembnejših zastopnikov svetovno priznanih blagovnih znamk v industriji digitalnega tiska.

Več informacij na fortuna-digital.com.