Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
AccurioPrint 2100 z napredno tehnologijo omogoča povečati dobičkonosnost.
Konica Minolta z AccurioPrint 2100 predstavlja svoj novi črno-beli sistem za digitalni tisk (tiskanje) z zmogljivostjo 100 izpisov na minuto, ki je idealen za interne oddelke za tiskanje v večjih podjetjih, fotokopirnice ali pisarniško okolje s potrebami po tiskanju velikih količin.

#konicaminolta #accuriopress

AccurioPrint 2100 z napredno tehnologijo je zasnovan tako, da pomaga povečati dobičkonosnost. Z izboljšano produktivnostjo in poenostavljenimi delovnimi tokovi zagotavlja robustno konstrukcijo, visoko zmogljivost in pametne možnosti dodelave v liniji. 

Cenovno in stroškovno učinkovit AccurioPrint 2100 deluje s hitrostjo 100 A4 izpisov na minuto in podpira tisk z mesečnim ciklom do 2,25 milijona A4 izpisov na mesec. Podpira različne vrste medijev od 40 g/m2 do 350 g/m2 (do 300 g/m2 obojestransko). Opcijski inteligentni senzor medijev IM-101 podpira funkcijo Media Detection, ki samodejno zazna vrsto in gramaturo papirja.

Druge značilnosti AccurioPrint 2100 vključujejo skupen uporabniški vmesnik za upravljanje digitalnih barvnih tiskalniških sistemov, izboljšane funkcije povezljivosti in hiter optični skener. Konica Minolta z lastno napredno tehnologijo obdelave barv druge generacije Screen-Enhancing Activity Digital Process (SEAD) združuje vrsto tehničnih inovacij, ki zagotavljajo izjemno kakovost izpisa pri najvišji hitrosti tiska ter samodejno zagotavljanje obojestranskega skladja.

Vse integrirane pionirske tehnologije okolju prijaznega AccurioPrint 2100 so zasnovane tako, da uporabnikom pomagajo racionalizirati proizvodnjo ter posledično zmanjšati število napak. 

Zavezanost družbe Konica Minolta k razvoju inovacij, ki oblikujejo trg, s funkcionalnostjo, ki pomaga pri rasti poslovanja naročnikov, dokazuje tudi paket digitalnih programskih rešitev za profesionalno tiskanje AccurioPro. AccurioPro vključuje centralno upravljanje, avtomatizirano obdelavo delovnih tokov, barvno upravljanje, brezhibno integracijo različnih tehnologij tiska in popolno povezljivost vseh sistemov za digitalni tisk Konica Minolta.

"AccurioPrint 2100 bo z visoko hitrostjo izpisa, visoko zmogljivostjo papirja in tonerja, standardnim vgrajenim krmilnikom tiskanja in kompaktno površino za varčevanje s prostorom prinesel pravo dodano vrednost v vsako okolje produkcijskega tiskanja," je dejal Bojan Zupančič, vodja oddelka za produkcijski in industrijski tisk pri podjetju Konica Minolta Slovenija.

Konica Minolta AccurioPro Print Manager je tudi standardno orodje, ki strankam pomaga, da s hitrim in enostavnim upravljanjem opravil kar najbolje izkoristijo svojo produkcijo tiskanja. Ponuja različne funkcije za izboljšanje celotnega poteka dela, kot so spremljanje opravil, urejanje in funkcije "vročih" map (angl. Hot Folders).

AccurioPrint 2100 ponuja možnost zlaganja do 4.200 listov in različne možnosti dodelave, med drugim vogalno dvotočkovno spenjanje do 100 listov, izdelavo knjižic do 80 strani, pisemsko zgibanje, ter luknjanje z dvema ali tremi luknjami. Druge možnosti dodelave vključujejo izdelavo spenjanje brošur in različne komplete nastavkov za luknjanje, pregibanje in perforacijo.

Več informacij na www.konicaminolta.si.