Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Serijo rešitev Truepress Jet L350UVSAI sestavlja več različic.
Podjetje Screen razvoj svoje ponudbe še naprej gradi na svoji uspešni platformi tiskarskih sistemov Truepress Jet UV. Na sejmu Labelexpo bodo predstavili stroj Truepress Jet L350UVSAI S in naprednejšo različico Truepress Jet L350UVSAI S. Obe različici sta bili že napovedani na Labelexpu 2019, prvič pa bosta javnosti na voljo za ogled letos.

#screen #truepressjet #labelexpo

Tiskarski sistem Truepress Jet L350UVSAI S je lahko opremljen z do sedmimi barvami (CMYK+oranžna+modra+bela), tiska pa s hitrostjo do kar 60 m/min. Screen za omenjena sistema obljublja tudi nove funkcije, podrobnosti so trenutno zaupne. So pa že uradno oznanili, da so za ta model sistema prejeli prestižno nagrado EDP 2021.

Različica sistema Truepress Jet L350UVSAI E je odslej Screenov standardni model in je lahko opremljen z do šestimi barvami (CMYK+oranžna+bela), na željo uporabnika pa prav tako lahko nadgrajen s proizvodno hitrostjo tiska do 60 m/min.

Screen bo na sejmu namenil velik del pozornosti tudi delovnemu sistemu Label Workflow, ki omogoča vzpostavitev proizvodnje 4.0.

Več informacij na www.screeneurope.com.