Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prvi komercialni tiskarski stroj Landa S10P v Nemčiji je bil naročen pri podjetju BluePrint.
Prvi tiskarski stroj znamke Landa, je bil v Nemčiji nameščen pri podjetju Edelmann, specializiranem za tisk embalaže, sedaj pa imajo v Nemčiji izkušnje v praksi že z drugim sistemom tega proizvajalca in sicer sistemom za komercialni tisk. Landa S10P formata B1 v münchenskem tiskarskem podjetju BluePrint obratuje že več kot 10 mesecev.

#landa #s10p #nanografskitisk

Tiskarna BluePrint je odličen primer tiskarne z rastjo poslovanja na področju komercialnega tiska. Že dalj časa imajo v svoji ponudbi tudi storitve digitalnega tiska, a kmalu so opazili, da so d formatom A3 oziroma SRA3 več kot omejeni, saj trg danes zahteva večje formate tiska. Sodelujejo s priznanimi odjemalci tiskovin, kot so BMW, Novartis, Porsche, katerim skupno so stroge zahteve kakovosti tiska. Prav zato so se odločili za nakup nanografskega stroja znamke Landa, ki jih navdušuje z odličnimi rezultati tiska tudi na zahtevnih medijih.

Predstavitev sistema Landa S10P na Drupi.
Izjemno velik barvni razpon zagotavlja neprimerljive rezultate glede barvne ločljivosti in splošne kakovosti, potrjujejo iz podjetja BluePrint. Dodajajo še, da s temi tiskovinami tudi dejansko ustvarijo več dobička, saj je uspešno prodanih več kot 60 odstotkov kakovostno zahtevnejših tiskovin. Z novim sistemom tiskajo revije, kataloge, koledarje, pa včasih tudi več 100.000 personaliziranih kosov direktne pošte. Vse to tiskajo na nepremazane in premazane papirje, nekatere aplikacije tiskajo tudi v več prehodih, pri čemer ugotavljajo, da sistem odlikuje tudi odlično skladje in možnosti prilagajanja oziroma upravljanja tega.

Več informacij na www.landanano.com.