Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Pomemben mejnik za družbo Konica Minolta je 1000 namestitev AccurioLabel.
Konica Minolta, vodilno podjetje na trgu digitalne produkcije etiket, manj kot sedem let po vstopu na ta trg praznuje tisočo (1000) namestitev svojega zelo uspešnega digitalnega tiskarskega sistema AccurioLabel. Visokokakovostna platforma tehnološkega pionirja še naprej postavlja merila za digitalno produkcijo etiket in embalaže, saj se prodaja še naprej pospešeno povečuje.

#konicaminolta #accuriolabel #tisketiket

Le dve leti po objavi petstote (500) namestitve, digitalni tiskarski sistemi, ki delujejo na principu uporabe tonerja, še naprej uspešno osvajajo trg in so podjetju Konica Minolta pomagali do vodilnega položaja na trgu digitalnih tiskarskih sistemov za izdelavo etiket. Z 28% tržnim deležem (vir: infoSource) v Evropi leta 2021, potrjuje uspešne rezultate podjetja, ki vedno tesneje sodeluje s svojimi strankami, da bi spodbudilo digitalno preobrazbo in uresničilo več možnosti tiskanja.
 
Konica Minolta s ponosom sporoča, da je podjetje Etiq'Lyon, proizvajalec samolepilnih etiket v roli s sedežem v kraju Caluire blizu Lyona v Franciji, postalo tisoča (1000) stranka, ki je investirala v digitalni tiskarski stroj AccurioLabel 230. "V digitalni tehnologiji vidimo prihodnost, zato so se naša vlaganja na tem področju v zadnjem času še okrepila. In nakup AccurioLabel 230 je posledica te naše strategije. Izjemno smo ponosni, da smo postali tisoča stranka digitalnega tiskarskega stroja AccurioLabel," je dejal Bertrand Genin, lastnik podjetja Etiq'Lyon. "Ta naložba nam bo zaradi izjemne podpore, ki smo jo deležni s strani Konice Minolte, zelo dobre barvne stabilnosti stroja in visoke hitrosti produkcije omogočila, da našim strankam, razporejenim po vseh industrijskih panogah, ponudimo tudi številne druge nove poslovne rešitve."
 
Dodal je: "Tehnologija, izjemno konkurenčni skupni stroški lastništva, ter strokovna podpora in odzivnost njihovega strokovnega osebja so bili glavni dejavniki naše odločitve. Konica Minolta nam je izjemno dobro prisluhnila in s partnerskim sodelovanjem izpolnila naša zahtevna pričakovanja."
 
Digitalni tiskarski stroji AccurioLabel omogočajo cenovno ugoden vstop v visokokakovostni digitalni tisk nalepk iz role na rolo. Prvotno so bila namenjena majhnim in srednje velikim tiskarjem etiket, zdaj pa so široko sprejeta tudi pri velikih tiskarjih. Zelo prilagodljivi sistemi so bili razviti za upravljanje in izvedbo vse večjega števila majhnih do srednje velikih tiskarskih naročil v vedno krajših časovnih intervalih. Zaslon na dotik omogoča intuitivno upravljanje in je enostaven za uporabo za operaterje, kar odpravlja potrebo po obsežnem usposabljanju uporabnikov. Opravila, ki so bila pri analognih strojih zamudna, je mogoče opraviti hitro in natančno ter zagotoviti stabilno kakovost tiska.
 
"Prepoznavnost vodilne blagovne znamke na evropskem trgu za digitalni tisk etiket in napoved tisoče pošiljke AccurioLabel sta pomembna mejnika, saj še naprej pospešujemo poslovanje na področju etiket," je dejal Bojan Zupančič, vodja programa za produkcijski in industrijski tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija. "Nenehno razmišljamo o različnih možnostih in imamo resne načrte za nadaljnjo rast našega poslovanja na trgu produkcije etiket, saj je na obzorju še ena napoved, ki bo spremenila pravila igre.
 
"Priložnosti so povsod. S tesnim partnerskim sodelovanjem pomagamo strankam, da na trajnosten način ustvarjajo nove možnosti tiska z vnašanjem novonastale ustvarjalnosti v njihovo nenehno digitalno preobrazbo," je zaključil Bojan Zupančič.

Več informacij na www.konicaminolta.si.