Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mark Andy bo v svojo linijo Digital Pro vključil tiskarsko tehnologijo novega Konica Minoltinega sistema Accurio Label 400.
Mark Andy je nadgradil partnerstvo s podjetjem Konica Minolta, da bi digitalno preoblikoval področje tiska etiket in embalaže. Mark Andy bo zato ekskluzivni ponudnik najnovejše tehnologije družbe Konica Minolta, ki je del sistema Accurio Label 400 (AL400) namenjenega industriji etiket in embalaže.

#markandy #konicaminolta #dpro #digitalpro #tisketiket

Z vključitvijo te nove tehnologije tisk na osnovi tonerja v svojo linijo Digital Pro (DPro) podjetje Mark Andy razvija svojo prvo petbarvno (CMYK in bela barva) tonersko celostno rešitev za izdelavo etiket in obdelavo teh iz zvitka. S kombinacijo tehnologije digitalnega tiska Konica Minolta in tehnologije dodelave Mark Andy bo nova linija DPro predstavljala celovito rešitev tiska in neposredne dodelave etiket srednjih in večjih naklad v enem prehodu.

Z digitalno tehnologijo tiska in dodatnim belim tonerjem bo uporabnikom sistemov Mark Andy prvič omogočena velja prilagodljivost z uporabo prozornih ali metaliziranih substratov z možnostjo tiska etiket manjših naklad. Pri tem ni potrebno izdelovati fleksotiskarske plošče. S tem so bo povečala produktivnost opravil in olajšala uporaba bele barve z možnostjo upodobitve variabilnih motivov. Nova linija DPro bo ponujala tudi bistveno izboljšano hitrost tiska kar do 40 metrov na minuto. Optimalno razporejanje opravil na korak tiska, pa bo bistveno zmanjšal odpadek in prihranil material, kar bo tudi zmanjšalo nabavne stroške tega.

Digital Pro po navedbah podjetja Mark Andy ostaja cenovno najdostopnejši model v družini rešitev Digital Pro. Tako kot  vsi modeli v tej seriji je tudi novi modularno zasnovan in nadgradljiv glede na potrebe.

Več informacij na www.markandy.com in www.konicaminolta.si.