Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP Latex R, tisk izven meja običajne domišljije.
Ko se na vas obrnejo stranke z edinstvenimi izzivi, je v vaših rokah priložnost za inovativnost in želite si imeti moč, da prevzamete katerokoli nalogo, opravilo, zahtevo? ... Če v svoj nabor tiskalnikov dodate HP Latex tehnologijo, lahko tiskate na skoraj katerikoli medij in ponudite aplikacije, kot so označevalne table, avtografike, dekorji, manjše in večje nalepke oziroma etikete, plakati, svetlobne table, sejemske promocijske rešitve ...

#hp #latex #lateksnitisk #hplatexr

Poleg vsega naštetega z uporabo omenjene lateksne tehnologije zagotovite izredno kakovost, hkrati pa varujete zdravje vaših zaposlenih, uporabnikov tiskovin in okolja na splošno. Ker so tiskovine suhe takoj po izpisu, boste kos tudi vsem rokom izdelave oziroma dobave.

HP je dopolnil svoj portfelj tiskalnikov serije HP Latex R z vstopnim modelom HP Latex R1000, ki je na voljo po privlačni »vstopni« ceni. Rešitve te serije tiskarjem z barvili na vodni osnovi olajšajo tisk različnih ploskih medijev in tudi materialov v zvitku z visoko kakovostjo izpisa.

Serija tiskalnikov HP ​​Latex R s temi barvili prinaša v svet tiskarstva izjemno živahne barvne izpise z možnostjo uporabe dodatne HP-jeve bele barve izjemno visokega sijaja, ki sčasoma ne rumeni in ne poka kot tradicionalno belo UV črnilo.

Portfelj odslej sestoji tudi iz vstopnega modela HP Latex R1000, ki je na voljo po privlačni »vstopni« ceni.
HP poleg omenjenega uvaja izboljšave v celotnem portfelju svojih tiskalnikov serije R, ki zdaj strankam omogočajo višjo stopnjo produktivnosti in učinkovitosti in s tem višanje dodane vrednosti.

Serija R prav tako tiskarjem povečuje poslovne možnosti, da razvijajo nove aplikacije, kot je na primer personalizirana embalaža, promocijske stenske aplikacije, z lateksnim tiskom je zaradi izjemne optične jakosti in razteznosti barv možna celo termo dodelava končne podobe potiskanega izdelka.

Številne aplikacije tiska s tiskalniki serije R zagotavljajo nove atraktivne poslovne možnosti. 
S tiskalniki serije R imajo koristi tudi končni kupci, saj lahko zanesljivo realizirajo vse svoje ideje in želje, natisnjena barva ne pušča sledi, zaradi vodne zasnove barvil te niso škodljive, kar dokazujejo tudi certifikati. Omenjena barvila se ponašajo tudi s certifikati energetske učinkovitosti.

V kolikor vas tehnologija zanima, se obrnite na podjetje Fortuna Digital d.o.o., kjer se lahko dogovorite tudi za predstavitev in test hibridnega tiskalnika v živo.


Maja POVŠE
vodja prodaje / sales manager

Fortuna Digital d.o.o.
Tbilisijska 57B
1000 Ljubljana, Slovenija

M: +386 68  189 363
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.