Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Screen praznuje mejnik z 200. namestitvijo sistema serije Truepress Jet L350UV.
Podjetje Screen je s prodajo 200. sistema Truepress Jet L350 nedavno doseglo mejnik v strategiji spodbujanja digitalnega tiska po vsem svetu. Stroj Truepress Jet L350UV SAI S je bil prodan podjetju Hickman Label Company iz Lebanona v Tennesseeju.

#screen #truepress #l350uv #sai #digitalnitisketiket

Ta inovativna tehnologija za tisk etiket je bila prvič predstavljena leta 2014 z uvedbo modela Truepress Jet L350UV, ki so mu sledili poznejši modeli Truepress Jet L350UV+, Truepress Jet L350UV+LM in sedanji Truepress Jet L350UV SAI S. Serija Truepress Jet L350UV SAI ponuja večjo stabilnost in hitrost tiska, ki znaša do 60 metrov na minuto. Omogoča tisk s sedmimi barvnimi kanali z možnostjo tiska dodatnega funkcionalnega črnila.

Matt Dass, skupni izvršni direktor podjetja Springfield Solutions iz Združenega kraljestva, ki je ena največjih in najvplivnejših strank podjetja Screen za tisk etiket po vsem svetu, je ta mejnik komentiral takole: "Od leta 2014, ko smo namestili prvi tiskalnik L350 na svetu, smo v naslednjih osmih letih investirali v nadaljnje štiri stroje L350, vključno z dvema sistemoma LM L350. V tem času je tehnologija Screen podjetju Springfield pomagala podvojiti zmogljivost digitalnega tiska. Naše 30-letno partnerstvo s podjetjem Screen je prav to - partnerstvo. Učenje, izmenjava mnenj in idej ter iskrenost drug do drugega omogočajo obema organizacijama, da uspevata, inovirata in rasteta. Zdaj tesno sodelujemo z ekipo pri razvoju naslednjega vznemirljivega poglavja v razvoju digitalnega tiska naslednje generacije."

Yukiyoshi Tanaka, predsednik podjetja Screen Graphic Solutions Co., Ltd., je povedal: "Pandemija je še bolj jasno pokazala, da je tisk nalepk oziroma etiket 'neizogibna dejavnost' za življenje potrošnika. Pričakovanja glede digitalnega tiska se iz leta v leto povečujejo. Potreba po brezstičnih sistemih tiska z zahtevo po minimalni delovni sili in pomanjkanje materialov zaradi motenj v dobavi sta privedla do pomembne ponovne postavitve standardov hitrosti in učinkovitosti tiska. Tiskalniški sistem Truepress Jet L350UV SAI nima le vseh funkcij digitalnega tiska, temveč zagotavlja tudi preprosto uporabo in visoko stopnjo zanesljivosti tiska na trgu - vse to zahvaljujoč vrhunski stabilnosti zagotavljanja kakovosti tiska, obsežni poprodajni podpori in proaktivnim servisnim sistemom. Še naprej bomo prispevali k razvoju te panoge digitalnega tiska z odzivanjem na raznolike potrebe strank ter zagotavljali optimalne rešitve za trg, ki se zaradi pandemije kovida, okoljskih in drugih vprašanj hitro spreminja."

Več informacij na www.screeneurope.com.