Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
S prevzemom CADlink Technology Corporation bodo tisk na tekstil, velikoformatni tiskLFP, graviranje in dekoracija vozil še bolj prilagodljivi.
Družba Electronics For Imaging (EFI) je prevzela podjetje CADlink Technology Corporation (Ottawa, Kanada), ki bo odslej del segmenta EFI Fiery, ki razvija uporabniške vmesnike in delovne sisteme za digitalni tisk. CADlink v svoji ponudbi ponuja aplikacije in rastrsko procesno programsko opremo (RIP) namenjeno digitalnemu tisku tekstila (neposredni tisk oblačil/tkanin), digitalnemu razrezu in graviranju, digitalnemu velikoformatnemu tisku in dekorativnemu tisku vozil.

#efi #cadlink #digitalnitisk #personalizacija

Individualiziran tisk na tekstil in še več ...
Po navedbah družbe EFI programske rešitve globalno dejavnega podjetja CADlink (oblikovanje, RIP in sorodni delovni sistemi) zadovoljujejo vse pomembnejše potrebe trga po individualizaciji in personalizaciji tiska, hkrati pa skrajšujejo čas izvedbe opravil, ki je predvsem potreben za prehod med procesi oblikovanja in samo proizvodnjo. Rešitve CADlink se prodajajo širom sveta prek partnerjev OEM in široke mreže preprodajalcev. V družbi EFI verjamejo, da bodo aplikacije, partnerji in distribucijski kanali družbe CADlink dopolnili poslovni model segmenta EFI Fiery, ki je v razvoju bolj osredotočen na rešitve komercialnega tiska, promocijsko grafiko in industrijski tisk.

Portfelj programske opreme CADlink vključuje rešitve, ki podpirajo razvoj in rast e-trgovine za izdelke izdelane po meri. Podjetje EFI vidi velik potencial za sinergijo med podjetjema, saj je zmogljiva programska oprema za kreacijo in oblikovanje personaliziranih oblačil po meri, graviranih izdelkov, dekoracije vozil in drugih grafičnih aplikacij ravno pravšnja za ta najbolj rastoč grafični trg. Družbi CADlink in EFI sta dobro pripravljeni na povezovanje procesov in rešitev oblikovanja, urejanja, rastrsko procesne obdelave (RIP) in tiska ter razvoj ponudbe tudi za potrebe trga v prihodnosti.

Več informacij na www.efi.com in www.cadlink.com.