Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Gallus One, ki temelji na platformi Labelmaster (vir: Gallus Group).
Novi tiskarski stroj Gallus One je del širšega programa za ponovno odkrivanje področja industrijskega digitalnega tiska etiket. Podjetje Gallus želi z njim spodbuditi digitalno preobrazbo v industriji etiket z uvedbo avtonomnega digitalnega tiska etiket namenjenega srednjemu tržnemu sektorju.

#gallus #labelmaster #digitalnitisketiket

Gallus One, ki temelji na platformi Labelmaster, je v svoji zasnovi 340 mm širok UV kapljični tiskarski stroj s tiskom iz zvitka v zvitek s hitrostjo do 70 m/min in nazivno ločljivostjo 1200 dpi. Izpisuje s štirimi procesnimi barvami in dodatno pokrivno belo. Nov sistem ohranja številne napredne funkcije modela Gallus Labelfire 340, vključno s popolnoma avtomatiziranim čiščenjem brizgalnih glav in kompenzacijo okvarjenih oziroma zamašenih šob glav s pomočjo uporabe nadzorne kamere in kontrole enakomernosti obarvanja izpisa. Ohranja tudi raven zanesljivosti in razpoložljivosti delovanja, kot ga zagotavlja model Labelfire 340.

Medtem ko Gallus Labelfire 340 ostaja Gallusova vrhunska digitalna platforma, podjetje verjame, da Gallus One s svojo kompaktno zasnovo, visoko stopnjo avtomatizacije in "izjemno konkurenčno ceno" odpravlja veliko vrzel ponudbe za segment digitalnega tiska etiket. Nov model je trgu ponujen kot odgovor na vse več teženj manjših tiskarn po zamenjavi visokega tiska in fleksotiska z digitalnimi alternativami standardiziranega tiska etiket.

Več informacij na www.gallus-group.com.