Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EFI in Konica Minolta sta potrdili svoje partnerstvo.(slika: Konica Minolta)
Serija strojev AccurioPrint C750i znamke Konica Minolta bo odslej vodena z upravljalnim vmesnikom EFI Fiery IC-420 v2 Digital Front End (DFE), ki je zasnovana na trenutni sistemski platformi Fiery FS500. To naj bi uporabnikom olajšalo izdelavo profesionalnih barvnih izpisov.

#efi #konicaminolta #fiery #dfe

Omenjen uporabniško upravljalni vmesnik je zasnovan na tehnologiji Fiery TrueBrand s funkcijo korektnega tiska barv neposredno iz aplikacij Microsoft Office. Opcija Fiery JobExpert pri tem prepozna oblikovne elemente, kot so transparence, pretiski, posebne barve in vdelani barvni profili, ter samodejno uporabi pravilne nastavitve tiska tako, da je izpis vedno barvno korekten.

Z Fiery VUE so uporabniku dane možnosti obdelave in upravljanja predlog za tisk, kot je denimo združevanje več različnih dokumentov v eno opravilo za tisk. Za napredno barvno upravljanje konzola uporabniku omogoča uporabo modula Fiery Edge, ki omogoča izdelavo novih barvnih profilov. Upravljanje opravil digitalnega tiska pa izvajamo na delovnem sistemu Fiery Command WorkStation različice 6.7.

Več informacij na www.konicaminolta.si in www.efi.com.