Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP PageWide T700i Press kot plod skupnega razvoja. (vir: HP)
HP je na nedavnem na sejmu Corrugated Week 2022 v San Antoniu v Teksasu predstavil svoj novi tiskarski sistem PageWide T700i. S širino platforme 1,7 metra in neskončnim digitalnim tiskom naj bi tiskarji v enem prehodu lahko potiskali in enostransko plastificirali večje količine valovitega kartona oziroma zložljivih kartonskih embalažnih aplikacij.

#hp #neskoncnitisk #tiskembalaze #valovitkarton

Tiskarski sistem HP PageWide T700i je mogoče različno konfigurirati tako, da ustreza potrebam uporabnika in trga. Vključuje lahko več različnih vgrajenih funkcionalnosti, tudi način tiska iz zvitka v zvitek oziroma zvitka v polo. Odvisno od konfiguracije sistem omogoča tisk hitrosti do 300 m/min.

V zasnovi je tiskarski sistem opremljen z naslednjo generacijo HP termalnih brizgalnih tiskalnih glav, za katere HP pravi, da so primerne za aplikacije industrijskega proizvodnega tiska. Po navedbah proizvajalca zagotavljajo enako dosledno in ponovljivo kakovost šestbarvnega tiska tudi pri visokih hitrostih tiska, izpisi so primerljivi kakovosti ofsetnih odtisov.

Po 2,8-širokem tiskarskem sistemu HP PageWide T1100S iz leta 2015 in nadgradnjah z modeli, kot so HP PageWide T1170, T1190 in T1195i, je sistem HP PageWide T700i drugi model, ki je bil razvit v sodelovanju s Koenig & Bauer. Novost naj bi bila trgu na voljo že konec leta 2023.

Več informacij na www.hp.com.