Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Model PicoJet 1200e je konfiguriran z dodatno fleksotiskarsko enoto.
Skupina Dantex je lansirala svojo naslednjo generacijo Pico UV brizgalnih sistemov. Na voljo bodo štiri različne modularne tiskalniške platforme, od začetne do popolnoma hibridne, 8-barvne in produkcijsko zmogljivejše. Ponudba, ki je bila razvita v zadnjih dveh letih, odslej vključuje sistem PicoColour HD 1200, PicoJet 1200, PicoJet 1200i in vodilni produkcijsko napredni model PicoJet 1200s. Vsi uporabljajo tiskalne glave znamke Ricoh najnovejše generacije.

#dantex #pico #picojet #brizgalnitisk


Vsak sistem v seriji temelji na modularni zasnovi, ki vključuje tudi neposredno končno dodelavo s tiskom v enem prehodu. Sistemi so vodeni z na dotik občutljivim širokoformatnim zaslonom, ki zagotavlja enostaven dostop do vseh parametrov sistema. V ponudbi pa je tudi model PicoJet 1200e, ki je konfiguriran z dodatno fleksotiskarsko enoto, ki sledi enoti digitalnega tiska, plastifikacije in rotacijskega izsekovanja. Sistem je zasnovan tako, da se prilega postaji za matrice, kar omogoča hitro pripravo sistema na proizvodnjo z minimalno odpadka.

Dantexovi tehnologiji SuperWhite in DecoTactile sta del osnovne konfiguracije sistemov. SuperWhite barvilo zagotavlja do 92 odstotkov pokrivne jakosti v enem samem prehodu, medtem ko lahko funkcija DecoTactile ustvari široko paleto visokokakovostnih teksturiranih učinkov dodelave. Odslej so za omenjene sistem na voljo tudi dodatne barvne možnosti OGV, ki razširijo barvni razpon na več kot 96 odstotkov barv Pantone lestvice z natančnostjo barvne upodobitve Delta E manjše od vrednosti 3.

Več informacij na www.dantex.com.