Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V centru Advanced Print Technology Center v Bruslju je Fujifilm izbranim predstavil najbolj aktualne novosti razvoja. (vir: Fujifilm - Fujifilm JetPress 750S HighSpeed)
Po uspehu prvega dogodka »Peak Performance Print Experience« v letu 2021 je Fujifilm 29. septembra 2022 organiziral drugi tovrstni dogodek. V svojem predstavitvenem centru Fujifilm Advanced Print Technology Center v belgijski prestolnici Bruselj so izbrane seznanili z najnovejšimi rešitvami za področje digitalnega tiska.

#fujfilm #digitalnitisk #revoria #jetpress

Poleg številnih novih predstavljenih funkcij in vizije razvoja je Fujifilm na dogodku v živo predstavil tudi nov sistem Jet Press 750S High Speed, najhitrejšo različico brizgalnega tiska formata B2 doslej.

Navzoči so lahko spoznali tudi različne možnosti konfiguracij tiskarskih sistemov, ki združujejo tiskalne glave Samba, nova barvila in upodobitvene tehnologije ter vse do možnosti hibridnega oziroma prilagojenega tiska, ki jih je možno integrirati v konvencionalne proizvodne procese tiska. 

Del dogodka je bila tudi predstavitev laserskih sistemov tiska serije Revoria, kamor spadata Revoria PC1120 s široko paleto možnosti neposredne dodelave in enobarvni produkcijski sistem Revoria Press E1. Obiskovalci so pri tem lahko dobili vpogled v različne nove aplikacije tiska in prednosti partnerstev s podjetji EFI, XMPie in ColorLogic.

Posebnost dogodka pa so bile tudi najnovejše rešitve za tiskanje etiket in embalaže, med drugim so predstavniki z Japonske prvič v živo predstavili sistem Jet Press FP790 za tisk gibke embalaže, ki bo kmalu na voljo tudi na našem evropskem trgu.

Več informacij na global.fujifilm.com.