Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Digiflex zagotavlja digitalni tisk etiket in givke embalaže v enem sistemu.
Comexi se pripravlja na lansiranje sistema Digiflex, stroja razvitega za digitalni tisk gibke embalaže in etiket z variabilnimi podatki, kot so spremenljive kode Datamatrix, kode QR, črtne kode, alfanumerično besedilo in drugi elementi številčenja ali označevanja. Sistem je bil prvič evropski javnosti predstavljen na sejmu K v Düsseldorfu (Nemčija).

#comexi #digiflex #embalaza #etikete #digitalnitisk

Digiflex je sistem za digitalni tisk s spremenljivimi podatki, ki ponuja visoke hitrosti tiska z visoko kakovostnimi rezultati z visoko stopnjo zmogljivosti in proizvodne učinkovitosti. Gre za celostno rešitev vse v enem, ki v enem sistemu združuje upravljanje napetosti materiala, upravljanje skladja (tudi obojestranskega), sušenje, koronsko obdelavo in video nadzorovano produkcijo.

Tisk embalaže in etiket s sistemom Comexi Digiflex.
Comexi Digiflex uporablja črnila z nizko stopnjo migracije, ki so primerna za tisk živilske embalaže. izpisi do odporni na različna kemična sredstva, drgnjenje in drugo. Stroj omogoča obojestranski tisk z možnostjo predtiska. Po navedbah proizvajalca nov sistem odlikujejo kratki časi priprave na produkcijo, izjemna hitrost tiska do 220 m/min in minimalna količina makulatur oziroma odpadka. Sistem izpisuje z nazivno ločljivostjo do 1.200 x 1.200 dpi, kar omogoča tisk črtnih kod najmanjše velikosti le 8 x 8 mm.

Več informacij na www.comexi.com.