Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP širi portfelj velikoformatnih tiskalnikov.
Novi HP-jevi tiskalniki Latex 2700 širine izpisa 3,2 metra ponujajo hitrosti tiska do 89 kvadratnih metrov na uro s pomočjo simetričnih dvojnih tiskalnih glav, opremljenih s tehnologijo samodejnega čiščenja.

#hp #velikoformatnitisk #latekstnitisk #latex

Tiskalniki HP Latex različice 2700w kot posebnost ponujajo tisk z belim črnilom in hitrostjo tiska do 54 kvadratnih metrov na uro. Samodejni vklop kroženja belega črnila in uporaba tiskalne glave, ki jih je mogoče izklopiti iz procesa tiska s posebnim obračalnim mehanizmom, preprečujejo nepotrebno porabo belega črnila in obrabo tiskalne glave.

Vsi modeli tiskalnikov serije Latex 2700 uporabljajo črnila HP Latex četrte generacije. Imajo certifikat UL Ecologo, hkrati pa izpolnjujejo zahteve UL Greenguard Gold in Toy Safety, kar omogoča varen tisk igrač.

Z novimi tiskalniki je HP ponudil tudi nove storitvene pakete HP Professional Print Service, ki so zasnovani tako, da omogočajo poslovno prilagodljivost, povečajo čas delovanja in produktivnost ter nudijo priložnosti za učenje in podporo. Ponudniki storitev tiska lahko izbirajo med dvema različnima paketoma HP Professional Print Service – Basic in Plus – vsak ponuja portfelj storitev in programskih rešitev, prilagojenih njihovim poslovnim potrebam.

Nove in izboljšane funkcije vključujejo Print Beat Live Production za celovit vpogled vseh opravil v čakalni vrsti in opravil v proizvodnji na več lokacijah v realnem času. Z novo funkcijo se preverja potek tiskalnih opravil, pravočasno prepozna potencialne težave in prihrani dragoceni čas.

Print Beat Jobs API omogoča dostop do podatkov tiskalnika neodvisnih sistemom ERP/MIS v podjetju. To omogoča spremljanje HP-jevih tiskalnikov in strojne opreme tretjih oseb, avtomatizira procese in jih združuje z drugimi operativnimi podatki za bolj celovit vpogled v poslovanje. HP Learn je digitalna učna platforma z brezplačnimi in vrhunskimi moduli za usposabljanje, kar je odvisno od storitvenega paketa, ki ga izberete.

Več informacij na:

Maja POVŠE
vodja prodaje / sales manager

Fortuna Digital d.o.o.
Tbilisijska 57B
1000 Ljubljana, Slovenija

M: +386 68  189 363
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.