Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sedež Vanguarda neposredno ob Durstovem v Brixnu.
Vanguard Europe ima svoj novi sedež v Brixnu (Italija), kjer ima na 5.300 kvadratnih metrih poslovnih površin velik inovacijski center za zagonska in odcepljena (angl. Spin-off) podjetja skupine Durst. Ta je bil sicer slovesno odprt že v septembru letos. S selitvijo je vsem interesentom njihove ponudbe na voljo tudi predstavitveni center. Specialist za tiska velikega formata Vanguard Europe je hčerinska družba korporacije Vanguard Digital Printing Systems Corp. (Lawrenceville/ZDA). Obe sta od oktobra 2020 del skupine Durst Group.

#vanguard #velikoformatnitisk #uvtisk

Tisk velikega formata v Evropi
Vanguard Europe želi biti nov akter oziroma vodilni na vstopnem in srednjem trgu digitalnih ploskih in UV brizgalnih tiskalnikov v Evropi. V ta namen naj bi med drugim uporabili globalno strokovno znanje prodajalcev, distributerjev in drugih partnerjev podjetja ter razširili priložnosti za zaposlene in stranke. Ciljni trgi Vanguard Europe vključujejo izdelavo oznak, dekoracije, industrijskih aplikacij in embalažo. Po podatkih Vanguard Europe je bilo od ustanovitve pred manj kot enim letom po vsej Evropi nameščenih več kot 25 digitalnih ploskih sistemov, podjetje pa proizvede približno 200 tiskalnih sistemov na leto.

Najnovejši izdelki v portfelju Vanguard so ploski UV sistemi VR6D-HS in VK300D-HS, ki so srednje in visoko zmogljivi in so bili javnosti prvič predstavljeni na Fespi maja letos. Po navedbah proizvajalca jih odlikuje privlačno razmerje med ceno in zmogljivostjo, zaradi svoje modularne zasnove in različnih barvnih konfiguracij pa lahko pokrivajo široko paleto aplikacij. Temeljijo na nagrajeni in uveljavljeni seriji tiskalnikov VK300D.

Vanguard Europe ima v novih prostorih poleg inovacijskega centra še akademijo za usposabljanje, predstavitveni center, medijsko podjetje, specializirano za B2B video in marketing, filmski studio ter montažni in skladiščni prostor ter pisarne.

Skupaj z drugimi novimi zaposlenimi bo ekipa tesno sodelovala s partnerji in prodajalci, s poudarkom na odnosih s strankami in storitvah.

Več informacij na www.ie.vanguard.