Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Inkcups se je v Düsseldorfu predstavil na sejmu PSI s svojimi digitalnimi in analognimi tiskarskimi sistemi, na sliki tiskalnik X5-T. (vir: Incups)
Inkcups Europe je na sejemskem dogodku Promotional Product Service Institute (PSI) 2023 v Düsseldorfu (Nemčija), vodilnem evropskem sejmu za industrijo promocijskih izdelkov, predstavil specializirane rešitve za digitalno in analogno tiskanje. Sejem je odprl svoja vrata od 10. do 12. januarja 2023.

#incups #cilindricnitisk #tisknapredmete #3dpotisk #helix #artprep

Na stojnici Inkcups Europe so obiskovalci lahko spoznali tiskalnike Helix skupaj z orodjem ArtPrep, avtomatsko programsko opremo za pripravo, Helix ONE. Me drugim so obiskovalci lahko spoznali delovanje digitalnega ploskega tiskalnika X5-T in tudi stroj za tampotisk 2200-PS.

Helix je glavni model digitalnega brizgalni tiskalnika znamke Inkcups z neosrednim tiskom na okrogle predmete. Omogoča namreč rotacijsko 360° tiskanje in s tem tisk na cilindrične in stožčaste predmete. Primeren je za tisk na različne materiale in je združljiv z UV LED črnili, ki zagotavljajo dober oprijem na steklo, plastiko, kovino in drugo.

Predstavitev sistema Helix za tisk na okrogle predmete.
X5-T je ploski UV model brizgalnega tiskalnika, ki ponuja hitrost in prilagodljivost, potrebna za zahtevno industrijsko tiskanje in tisk promocijskih izdelkov. Ponuja zmogljivost tiska v formatu največ 1.100 x 610 milimetrov na materiale debeline do 508 milimetrov v pičlih dveh minutah.

Tiskalniki Helix so združljivi s programsko opremo Inkcups ArtPrep za pripravo predlog za tovrsten digitalni tisk.

Na sejmu so predstavili tudi svoj tampo tiskarski stroj 2200 KM, ki je združljiv z vsemi barvami za tampotisk znamke Inkcups. Gre za dvobarvni tampo tiskarski tiskarski stroj z vozičkom, ki olajša vmeščanje predmetov za potisk in hkrati zagotavlja natančno barvno skladje izpisov na različnih predmetih različnih oblik, vključno z oblačili.

Več informacij na www.inkcups.com.