Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Neonske barve v tisku velikega formata (vir: SwissQprint)
SwissQprint bo razstavljal na sejmu Wetec v Stuttgartu (Nemčija). Kot proizvajalec velikoformatnih tiskalnih sistemov bo predstavil predstavil konkurenčne aplikacije, ki so izvedljive z njihovimi sistemi.

#swissqprint #wetec #nyala #uvtisk #neon #leduv

Na sejmu Wetec 2023 bo SwissQprint predstavil razvoj svojih rešitev in aplikacij za tiskanje. Obiskovalci bodo lahko izvedeli, kako postati odličen v digitalnem tisku in kako uskladiti stroškovno učinkovitost in varovanje okolja.

Predstavljena bo tudi četrta generacija ploskega tiskalnika Nyala, ki je zasnovana z najnovejšo tehnologijo tiskalne glave. Po mnenju SwissQprinta nazivna ločljivost 1.350 dpi v kombinaciji z natančnim brizganjem kapljic barvila omogoča novo dimenzijo kakovosti izpisa. Obiskovalci bodo delovanje teh tiskalnikov lahko spoznali v živo.

SwissQprint ponuja tudi neonske barve za UV tisk, na voljo pa imajo tudi rešitve reliefnega oziroma visokega digitalnega tiska in lakiranja. Predstavitve in vzorci na razstavnem prostoru bodo na voljo vsem obiskovalcem, z njimi bo predstavljena vsestranskost njihovih tiskalnikov velikega formata.

Vsi LED-tiskalniki znamke SwissQprint so tudi certificirani v skladu z visoko energetsko učinkovitostjo. Po navedbah proizvajalca so sistemi nezahtevni za vzdrževanje in imajo nadpovprečno življenjsko dobo – več kot desetletje. Obiskovalci Weteca jih lahko obiščete od 30. marca do 1. aprila 2023 na razstavnem prostoru 7/7B15.

Več informacij na www.swissqprint.com.