Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
S-TISK je družinsko podjetje, ki se s tiskom ukvarja že od leta 1975.
HP s svojimi tehnološkimi napredki strankam nudi pametne rešitve. Serija HP ​​Latex 700 ni nič drugačna. Zasnovana je bila za izdelavo visokokakovostnega tiska, z enostavno uporabniško funkcijo. HP Latex tiska z visoko nasičenimi, živimi barvami pri visoki hitrosti. Tiskate lahko na razne materiale, kot so transparenti, tekstil, plakatni papir, platna, tapete in folije …

#hp #latex #stisk #velikoformatnitisk #fortunadigital

Tehnologija HP ​​Latex vam s svojimi karakteristikami omogoča povečanje ponudbe in s tem tržnega deleža. Programske rešitve pa omogočajo daljinsko upravljanje tiskalnika z orodji HP PrintOS. Govorimo lahko tudi o ekonomičnosti HP Latex tiskalnikov, saj je z izboljšano tehnologijo črnil na vodni osnovi HP-ju uspelo zmanjšati stroške črnil, ne nazadnje pa se tiskalniki nove serije ponašajo z večjo hitrostjo tiskanja kot prejšnje različice. Bela barva vam ne povzroča nobenih težav, saj tiskalnik omogoča avtomatično čiščenje glav, s katero se zmanjša ročna manipulacija. Prav tako lahko razširite svojo ponudbo z izdelavo nalepk in okenskih grafik z dodatno belo barvo, ki aplikacijam zagotavlja dodano vrednost.

S-TISK je podjetje v občini Mirna na Dolenjskem. Je družinsko podjetje, ki se s tiskom ukvarja že od leta 1975. Prvih 35 let so svoj čas posvetili predvsem tehnologiji ofsetnega tiska, ki ga najpogosteje uporabljamo za tiskanje v večjih količinah. Pred 14 leti pa je podjetje svojo pot nadaljevalo z digitalnim tiskom, graviranjem in tiskanjem z velikoformatnimi tiskalniki. Kot je običajno v družinskih podjetjih, je tudi S-TISK mlajša generacija popeljala do razvoja in poslovne stabilnosti, saj se danes poslužujejo novih tehnologij, posledično pa so razvili in nadgradili tudi svojo ponudbo. En od razlogov za pogovor z direktorjem S -TISKa, Tomažem Sladičem, je bila njihova nova investicija in pridobitev podjetja, to je sistem HP Latex 700W.

Fortuna Digital nudi celovito tehnično pomoč.
Zakaj ste se odločili za ponudbo podjetja Fortuna Digital?
Za sodelovanje s podjetjem Fortuna Digital smo se odločili že leta 2018, ko so nam s svojim znanjem o tehnologiji HP Latex pomagali do maksimalnega izkoristka takratnega lateksnega tiskalnika. Zato smo se več kot enostavno za nakup novega HP Latexa 700W vnovič odločili pri njih, saj smo bili prepričani v dobro nadaljnje sodelovanje in, kar je najpomembnejše, njihovo zanesljivo, odzivno in strokovno tehnično pomoč.

Kako vidite vaše sodelovanje s Fortuno Digital?
S Fortuno Digital sodelujemo že 4 leta in smo od vsega začetka več kot zadovoljni z njihovo ponudbo in storitvami. Najbolj nam ustreza njihov profesionalni odnos, ter kot že rečeno pomoč in svetovanje pri izbiri materialov in delovanju samih strojev.

Glede na to, da ste že bili uporabnik tehnologije HP Latex, zakaj investicija v novega?
Naše podjetje se nagiba k stalnemu razvoju in posodabljanju naše opreme, zato namreč tudi zlahka konkuriramo na trgu. Nova investicija v tiskalnik serije HP Latex  je prišla predvsem z vidika širjenja naše ponudbe, saj je lateks okolju prijaznejši in nas ne omejuje. Zato lahko varno tiskamo velikoformatne aplikacije za večje javne prostore in površine, kot so na primer vrtci in bolnišnice. Izpisi namreč res ne oddajajo nobenih škodljivih snovi in motečih vonjav, tako lahko tudi tiskamo več in vse na enem mestu, kar pa nam solventna ali UV tehnologija ne dopušča.

HP Latex 700 ponuja tudi tisk dodatne bele pokrivne barve.
Kakšne so prednosti, ki vam jih ponuja HP Latex 700W?
Najbolj očitna prednost je seveda dodatna bela barva, ki nam omogoča bistveno razširitev naše ponudbe in nam omogoča tisk na različne materiale z bolj živahnimi barvami in večjim kontrastom izpisov. Ponuja nam tudi nadgradnjo v oblikovalski fazi, saj lahko realiziramo popolnoma nove ideje. Nenazadnje pa je pomemben tudi okoljevarstveni in zdravstveni aspekt, saj so izpisi brez škodljivih vplivov na operaterja in končnega uporabnika tiskovin.

Kako vidite razvoj trga od vaših začetkov do danes?
Razvoj in napredek v grafiki se mi zdi precej normalen, saj se tudi mi kot podjetje stalno razvijamo in poskušamo napredovati na trgu in v razvoju grafičnih rešitev. Tako nam v vseh letih poslovanja noben preskok na novejšo tehnologijo ni delal večjih težav, vedno pa prinesel številne nove poslovne možnosti.

LUNA VOGRIČ
Zaledna pisarna in asistentka v marketingu

Fortuna Digital d.o.o.
Tbilisijska 57B, 1000 Ljubljana, Slovenia
 
M: +386 (0)68 189 363
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.fortuna-digital.com