Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kodakov novi digitalni tiskarski stroj Prosper (vir: Kodak)
Podjetje Kodak bo en izmed razstavljavcev dogodka Hunkeler Innovationdays v Luzernu (Švica). Javnosti bodo ponudili evropsko premiero s svojo najnovejšo tehnologijo za visokohitrostno digitalno produkcijsko tiskanje in celostno upravljanje poteka dela.

#kodak #prosper #brizgalnitisk #neskoncnitisk

Prvič v Evropi bo predstavljen tiskarski stroj Kodak Prosper Ultra 520 Press, ki izkorišča zmožnosti tehnologije neprekinjenega brizgalnega tiska Kodak Ultrastream. Ta po navedbah proizvajalca zagotavlja kakovost izpisov primerljivo kakovosti ofsetnih odtisov tudi pri najvišjih hitrostih tiska.

Kodak bo javnosti predstavil konfiguracijo neskončnega tiska iz zvitka v zvitek, v kateri je Prosper Ultra 520 integriran prek svoje arhitekture odprtega vmesnika z odvijalnikom Hunkeler UW8 in previjalnikom RW8 ter sistemom za neposredni nadzor Hunkeler WI8. Na tej konfiguraciji bo v živo predstavljena izvedba tiska kombinacije revije in kataloga z različnimi uredniško-promocijskimi vsebinami.

S tiskanjem zahtevnih aplikacij z velikimi slikami visoke ločljivosti in privlačnim dizajnom bodo predstavili sposobnost tiska standardnega ofsetnega papirja s hitrostjo 150 metrov na minuto in visoko barvno pokritostjo.

Obiskovalci njihovega razstavnega prostora si bodo lahko ogledali tudi zbirko aplikacij, natisnjenih na sistemih Prosper Ultra 520 in Prosper 7000 Turbo s hitrostjo tiska do kar 410 metrov na minuto. Razpon razstavljenih vzorcev bo vključeval strokovne publikacije, barvne knjige, časopise, kataloge, razglednice in direktno pošto.

Kodak bo predstavil tudi poslovne rešitve Kodak Prinergy On Demand, prvo integrirano rešitev celostno vodenega delovnega toka tiskarske proizvodnje. Poslovne rešitve Prinergy On Demand z izkoriščanjem avtomatizacije delovnega toka Prinergy On Demand in oblaka Microsoft Azure odpravljajo zapletenost tako, da v enem združujejo rešitve za spletni tisk, MIS/ERP in programsko opremo za timsko korporativno delo.

Na Hunkeler Innovationdays bodo z rešitvami Prinergy On Demand upravljali celoten potek digitalnega tiska in sledili celotnemu proizvodnemu procesu izdelave tiskovine do končne dodelave.

Poleg različnih predstavitvenih dejavnosti na razstavnem prostoru bo Kodak osredotočen tudi na temo svojih rešitvah za brezhibno in učinkovito integracijo delovnega toka v okolju digitalnega tiska na konferenci Doxnet, ki bo potekala v okviru dogodka Hunkeler Innovationdays 28. februarja.

Več informacij na www.kodak.com in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..