Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EFI je razvil nove digitalne uporabniške vmesnike Fiery.
Fiery, oddelek za razvoj uporabniških vmesnikov podjetja Electronics For Imaging (EFI) je predstavilo strežnika Imagepress Server N500 in Imagepress Server P400. Primerni so za upravljanje sistemov serije Canon Imagepress V900.

#efi #fiery #vmesnik #streznik #programskaoprema #strojnaoprema

Omenjeni Canonovi tiskalniki imajo odslej novo strojno in programsko upravljano zasnovo Fiery, kar komercialnim tiskarjem omogoča avtomatizacijo funkcij priprave za tisk in s tem krajšo pripravo.

Prvi izmed novih uporabniških vmesnikov Fiery DFE Canon Imagepress Server P400 nudi v tisku opravil manjših do srednje velikih naklad orodja za upravljanje teh in avtomatizacijo preprostih delovnih tokov. Drugi, Canon Imagepress Server N500, je namenjen zahtevnim proizvodnim okoljem z visokokakovostnimi zmogljivostmi avtomatizacije priprave za tisk.

Novi funkciji za upravljanje barv v enem koraku in umerjanje sistema brez klika zagotavljata intuitivna orodja za avtomatizacijo hitrih barvnih nastavitev tako, da lahko tudi operaterji z malo znanja upravljanja barv dosežejo korektne barvne rezultate. Ustvarjanje profila po meri in nabora umerjenih profilov za nove materiale ne zahteva odločanja operaterja. Poleg tega upravljalno uporabniški vmesnik samodejno izvede načrtovane ponovne kalibracije, s čimer se ohrani barvna konsistentnost in korektnost izpisov.

Rešitve Fiery, ki tvorijo hrbtenico teh dveh novih upravljanih strežnikov so zasnovane na tehnologiji Fiery FS500 Pro. Zaradi te nove platforme je RIP (rastrsko procesni del) digitalnih vmesnikov Fiery zdaj še hitrejši.

Imagepress Server N500 je standardno opremljen s programsko opremo Fiery Preflight, ki avtomatizira preprosta preverjanja predlog pred tiskom. Za samo dosledno upodobitev na tiskalniku skrbi upodobitveni gonilnik Adobe PDF Print Engine 5.5. Druga značilnost tega DFE strežnika je še programsko orodje Fiery JobExpert, ki lahko samodejno določi optimalno obdelavo predloge za tisk.

Več informacij na www.efi.com.