Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Riso v Švici prikazuje nov sistem Valezus. (vir: Riso)
Tudi Riso je razstavljavec na letošnjem dogodku Hunkeler Innovationdays, predstavlja kar tri inovacije. S tiskalnikom Valezus T2200 trgu predstavlja svoj najnovejši hitri brizgalni model za produkcijsko tiskanje. Ta 5-barvni tiskarski sistem je opremljen z dvema tiskalnima enotama in ponuja hitrost dvostranskega tiska do 330 A4 polnobarvnih strani na minuto. Namenjen je predvsem transakcijskemu tisku, tisku dokumentov, služi lahko kot rezervni tiskarski sistem. Valezus T2200 je bil zasnovan za povprečno mesečno količino tiskanja do 2 milijona izpisov. Krmilnik TagG Alpha Stream Controller podpira podatke AFP/IPDS in PostScript in uporablja upodobitveni gonilnik Adobe PDF Print Engine.

#riso #valezus #hunkelerinnovationsdays #kapljicnitisk #brizgalnitisk

Serija sistemov Riso ComColor GL je bila nadgrajena tako, da vključuje novo dodelavno enoto za izdelavo brošur v enem prehodu. 3-stranski obrez in naknadno zgibanje omogoča izdelavo s tiskom v živi rob. Modularna zasnova dodelavnega dela omogoča prilagajanje potrebam uporabnika z dodatnimi funkcijami, kot je dvostransko obrezovanje brošur v enem prehodu, zlagalnik knjižnih blokov, podaljšan izhod za do 150 cm in dodatno ročno podajanje papirja.

Predstavitev sistemov Riso Valezus T2200/T1200.
Model Valezus T1200 Single Step II je kompakten transakcijski brizgalni sistem s hitrostjo tiska do 165 strani na minuto. Namenjen je tiskanju z mesečnim ciklom izpisov do 1 milijona strani. Za te transakcijske aplikacije tiska je bil sistem posebej opremljen z zračno podprtim stranskim podajalnikom in zlagalnikom z do 8000 pol.

Več informacij na www.riso.co.jp.