Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ricoh DTG Ri 1000 je tekstilni tiskalnik (Direct to garment = DTG).
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem RICOH DTG Ri1000. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#ricoh #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Tiskalnik RICOH DTG Ri 1000 omogoča upodobitev ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi s štirimi procesnimi barvnimi kanali CMYK in dodatnim belim. Po navedbah proizvajalca zagotavlja boljše tiskovne rezultate neodvisno od vrste tekstilnega barvila. Poleg tiskalnika omogoča tudi uporabo tekočega sredstva za obdelavo tkanin, ki dodatno zagotovi boljše tiskovne rezultate, tudi na športna oblačila. Za nemoten dovod barvila tiskalnik poskrbi z upravljanjem temperature in vlažnosti sistema.


Predstavitev tiskalnika RICOH DTG Ri1000.
Ostale lastnosti tiskalnika RICOH DTG Ri1000
  • Format tiska: do 40,6 cm x 49,8 cm
  • Tehnologija tiska: kapljični Ricoh piezoelektrični drop-on-demand
  • Št. Ricoh izpisnih glav: 4
  • Izpisni kanali: 8
  • Št. brizgalnih šob na kanal: 192
Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..