Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova serija digitalnih tiskarskih strojev RicohProC7200X odlikujejo številne izboljšave in novosti.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem RICOH Pro 7200x. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#ricoh #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Naprednejša različica sistema Ricoh Pro C7200X (Graphics Arts Edition) je petbarvna in namenjena zahtevnejšemu komercialnemu tisku, osnovna štiribarvna Pro C7200 pa je namenjena manjšim ali internim tiskarnam. Novi sistemi po besedah proizvajalca zagotavljajo hitrost tiska do 95 strani/minuto (naprednejša različica)oziroma 85 strani/minuto. Omogočajo tisk podaljšanega formata, banerjev, v načinu obojestranskega tiska do dolžine 700 mm, v enostranskem do 1260 mm. Ločljivost izpisov znaša 2.400 x 4.800 dpi, z nazivno hitrostjo tiska pa omogočajo tisk papirjev gramature do 360 m2/h.

Dodatne barve, ki so na voljo: brezbarvno lakirno sredstvo, bela, neonska rumena, neonska rožnata, brezbarvna UV RED, zlata, srebrna.


Predstavitev tiskalnika RICOH Pro 7200x.
Ostale lastnosti tiskalnika RICOH Pro 7200x
  • 85 strani/min.
  • 2400 x 4800 dpi
  • 52 do 360 g/m2
  • Tisk pol dolžine do 1260 mm
  • Obojestranski tisk pol dolžine do 700 mm
Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..