Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tiskalniški sistem za digitalni tekstilni tisk Ricoh Pro L5160.
Letos v aprilu (5. & 6. 4. 2023) bodo podjetja Extra-Lux, Uni-Biro in Eurocop organizirala dogodek Kako ideje zaživjo, kar bo edinstven slovenski dogodek na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo ponudil številne predstavitve grafičnih rešitev v živo. Predvsem bo osrednja tema digitalni tisk in dodelava oziroma celostna proizvodnja dokončno dodelanih tiskovin. Med številnimi eksponati bo za ogled in testiranje na voljo tudi sistem RICOH Pro L5160 Latex. Na dogodek se je potrebno Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

#ricoh #unibiro #extralux #eurocop #kakoidejezazivijo

Serija tiskalnikov Pro L5100 omogoča hitrejše tiskanje širokega formata za zagotavljanje odtisov izjemne ostrine na vseh medijih in različnih aplikacij, od stenskih oblog do okenskih grafik. Zaradi tiskalnih glav industrijskega razreda in tehnologije strjevanja, ki skrajša čas med tiskom in dodelavo, je serija rešitev Pro L5100 zanesljiva izbira za izpise z globljo črnino, čistejšimi barvami in izjemno upodobitveno kakovostjo.

Predstavitev tiskalnika RICOH Pro L5160 Latex.
Ostale lastnosti tiskalnika RICOH Pro L5160 Latex
  • Hitrost: v 4-barvnem načinu tiska do 46,7 m2/uro
  • Barva: 4 barve (CMYK) + dodatna pokrivna bela
  • Širina medija: do 1,625 mm
  • Kapaciteta kartuš: 600/1200 ml
Za več, pa ne zamudite dogodka, za vsa dodatna vprašanja, testiranja in predstavitve vam bodo namreč na voljo različni strokovnjaki z omenjenih podjetij.

Več o dogodku v koledarju dogodkov in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..