Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP Indigo razkril nov digitalni tiskalni sistem različice 200K za hitrejši tisk gibke embalaže.
HP Indigo je predstavil svoj novi digitalni tiskarski stroj HP Indigo 200K, ki je namenjen digitalnemu tisku gibke embalaže. Zasnovan je na tehnologiji uveljavljenega modela stroja HP Indigo 25K, ki po vsem svetu beleži več kot 300 namestitev.

#hp #indigo #200x #gibkaembalaza #electroinks #printos

Novi digitalni tiskarski stroj HP Indigo 200K povečuje produktivnost opravil manjših naklad dodane vrednosti, saj jih je mogoče dostaviti v nekaj dneh, pri čemer naročilo ni omejeno z minimalno količino naročila. Po navedbah HPja nov sistem tiska s hitrostjo 56 m/min, zato je 30 odstotkov hitrejši, produktivnost pa 45-odstotno povečana v primerjavi s predhodnim modelom HP Indigo 25K.

HP Indigo 200K digital izpisuje z visoko barvno kakovostjo, izpisi so primerni gravurnemu tisku gibke embalaže. Upodobitvena tehnologija temelji na tehnologijah HP Indigo Liquid ElectroPhotography (LEP) in One-Shot Color. Prva ponuja široko paleto črnil ElectroInks, z belo pokrivno barvo je zagotovljena visoka optična jakost na večini industrijskih materialov. Dodatne poslovne priložnosti pa so zagotovljene z edinstvenimi elementi zaščite blagovnih znamk.

Digitalni tiskarski stroj HP Indigo 200K dosega učinkovito proizvodnjo z zmožnostmi avtomatizacije programske opreme HP Indigo PrintOS za serijsko obdelavo, združevanje in urejanje spremenljivih podatkov ter hitrejše in natančno barvno upravljanje za naprednimi funkcijami upravljanja dela. Orodja za avtomatizacijo in učinkovitost operaterjem omogočajo trajnostno proizvodnjo, krožno gospodarjenje z embalažo in zagotavljanje izdelave varne živilske embalaže.

Več informacij na www.hp.com.