Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi brizgalni sistem za obojestranski tisk Riso Valezus T2200.
Podjetje Riso je v Nemčiji že predstavilo sistem hitrega brizgalnega tiska Valezus T2200 (naslednik modela Valezus T2100). Nov sistem petbarvnega produkcijskega tiska je opremljen z dvema tiskalnima enotama in v načinu obojestranskega barvnega tiska omogoča produkcijske hitrosti do 330 A4 izpisov na minuto.

#riso #unibiro #t2200 #kapljicnitisk #brizgalnitisk

Naslednik brizgalnega sistema Valezus T2100
Riso Valezus T2200 je zasnovan za mesečno količino tiskanja do dveh milijonov izpisov in je namenjen predvsem transakcijskemu, proizvodnem tiskanju ali masovnemu tisku poročil. Podajalnik z dvojnim predalom s skupno 8.000 listi in tremi standardnimi predelki po 500 listov za papirje gramature od 46 do 210 g/m2 zagotavlja veliko kapaciteto in učinkovito masovno proizvodnjo.

Zaradi hladnega načina tiska s penetracijo črnila izpise lahko neposredno dodelamo. Papirji v procesu tiska tudi niso statično nabiti, zato ostanejo ravni. Pigmentno črnilo na oljni osnovi se namreč hitro suši, ne zvija papirja in po navedbah proizvajalca ne povzroča odrgnin. Poleg tega za razliko od vodotopnih črnil v procesu recikliranja omogoča učinkovito razbarvanje.

Produkcijski digitalni tisk Riso Valezus T2200.
Valezus T2200 je mogoče integrirati v obstoječe delovne sisteme s pomočjo krmilnika, ki podpira AFP/IPDS in PostScript formate podatkov in je tudi opremljen z upodobitvenim gonilnikom Adobe PDF Print Engine.

Več informacij na www.uni-biro.si.