Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V Ljubljani boste lahko preskusili tiskalnik Ricoh Pro C5300.
Podjetje Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje (Hrvaška) sodeluje na vseh sejmih, ki jih organizira Print Magazin. Letos so bili prisotni tudi na nedavnem sejmu Print21 v Sarajevu (Bosna in Hercegovina), ponovno jih boste lahko obiskali tudi v Ljubljani.

#ricoh #eurocop #print21

Na njihovem razstavnem prostoru v Ljubljani boste lahko preskusili tiskalnik Ricoh Pro C5300, ki ga odlikujejo izjemna barvna kakovost izpisov, prilagodljivost medijem, zanesljivost in vrsta dodelavnih možnosti. Spoznali boste lahko tudi sistem Ricoh Pro L5160e, velikoformatni kapljični tiskalni sistem in tiskalnik za tisk kuvert Astrojet S1.

Poleg naštetih rešitev bo podjetje Eurocop predstavilo še nekaj dodelavnih rešitev znamke Duplo – med njimi Duplo PFI BLADE B2+, visoko hitrostni rezalnik različnih medijev in model Duplo DC-618. Na razstavnem prostoru bo tudi Multigraf CF375 – sistem z vsemi funkcijami v enem: žlebljenja, perforacije in zgibanja. Na voljo bodo tudi dodelavne rešitve znamke Miyacoh.

Vsem trenutnim in potencialnim kupcem oziroma interesentom sporočamo, da bo imelo podjetje Eurocop v času sejma in do konca meseca aprila znižane cene. Obiščite Eurocop na sjemu Print21 & Promodays v Ljubljani in si oglejte njihovo široko paleto rešitev.

Več informacij v koledarju dogodkov in na www.eurocop.hr.