Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V zadnjih dveh letih so v podjetju Sign Trade prodali več kot 100 DTF vstopnih paketov (angl. DTF Starter Kits).
S poslovanjem so začeli že pred nekaj leti – njihov glavni namen pa je še danes isti, in sicer ponuditi zelo kakovostne izdelke po dostopnih cenah za področje digitalnega tiska. Poleg tiskalnikov to vključuje črnila, vinilne folije, različne dodatke in pripomočke. V letu 2020 so portfelj izdelkov razširili s tehnologijo DTF, saj že od samega začetka v njej vidijo velik potencial.

#signtrade #dtf #uv #transfernitisk

Njihova intuicija se je izkazala za pravilno, saj je DTF hitro postal njihov vodilni segment. V zadnjih dveh letih so prodali več kot 100 DTF vstopnih paketov (angl. DTF Starter Kits) in pridobili veliko izkušenj ne le v prodaji, ampak tudi na področju servisa in vzdrževanja teh tiskalnikov. Na srečo so našli tudi poslovnega partnerja, to je podjetje HanrunPaper d.o.o., čigar izdelki so zanesljive visoke kakovosti. Postali so tudi njihov zastopnik za področje Srednje Evrope.

V zadnjih mesecih so razvili ponudbo tako imenovane UV DTF ali UV transferne tehnologije, začeli pa so testirati tudi več izdelkov in tiskalnikov. UV transferne etikete oziroma nalepke lahko s preslikavo prenesemo na katero koli trdo površino. Ena najpomembnejših lastnosti oziroma prednosti njihove uporabe je, da nimajo ozadja po celotni površini etikete, zato upodobitve oziroma preslikave na poljubne površine učinkujejo kot upodobitve sitotiska.

Več informacij v koledarju dogodkov in na signtrade.hu.