Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Produkcijski tisk – priložnost za podjetja vseh velikosti (na sliki TASKalfa Pro 15000c).
Podjetje Xenon Forte slovenskemu trgu predstavlja produkcijski sistem tiska Kyocera TASKalfa Pro 15000c, ki je edinstven barvni brizgalni tiskalnik visoke zmogljivosti, ki je zasnovan za hitro in učinkovito tiskanje v različnih delovnih okoljih, kjer je potrebna visoka kakovost in večji obseg tiska. Tiskalnik ima hitrost tiska do 150 strani na minuto in lahko natisne do 1.000.000 strani na mesec. Podpira tisk na različne medije, vključno z običajnim papirjem, recikliranim papirjem, kartonom, etiketnimi papirji, kuvertami in drugimi posebnimi mediji. Kot večfunkcijski sistem omogoča tisk, kopiranje in skeniraje v eni rešitvi.

#kyocera #xenonforte #taskalfa #kapljicnitisk #brizgalnitisk #produkcijskitisk

Prednosti tovrstnih naprav v tem specializiranem segmentu so običajno izrabljala le velika trgovska in proizvodna podjetja. Kyocerin cilj pa je izenačiti konkurenčne pogoje za vsa podjetja in tudi manjšim omogočiti dostop do te kapljične tehnologije, ki predstavlja revolucijo na trgu produkcijskega tiska. Kupcem različnih podjetij vseh velikosti želijo omogočiti sprejemljiv način izdelave večjih serij izpisov ne glede na to, ali gre za transakcijski ali promocijski namen. TASKalfa Pro 15000c je zasnovan za visoko produktivnost in zanesljivost ter nudi številne možnosti, ki povečujejo učinkovitost in zmanjšujejo stroške tiskanja v delovnem okolju.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c zapolnjuje vrzel globalne ponudbe med nizko cenovnimi sistemi nižje produkcijske zmogljivosti in kakovosti tiska in dragimi visoko zmogljivimi in kakovostnimi sistemi digitalnega tiska, pri čemer izpolnjuje potrebe tiska obsežnih naklad. Tiskarne, ki imajo mesečni obseg tiska 1.000.000 listov A4 in iščejo serijski tiskalnik, ki hitro povrne investicijo, bodo svoje zadovoljstvo odslej lahko našle s sistemom Kyocera TASKalfa Pro 15000c, trdi proizvajalec.

Nov sistem Kyocera TASKalfa Pro 15000c je zasnovan z lastnimi najnovejšimi keramičnimi brizgalnimi glavami. Upodablja z visoko ločljivostjo do največ 600 x 600 dpi, kar zagotavlja visoko kakovost izpisov. Najnovejše brizgalne glave omogočajo tudi brizganje kapljic črnila spremenljivih velikosti, kar še dodatno izpopolni kakovost oziroma podrobnosti izpisov.

S sistemom TASKalfa Pro 15000c je tisk zmogljivejši in stroškovno učinkovitejši.
Tiskalnik TASKalfa Pro 15000c je osvojil tudi priznanje »Best in Color for SRA3« Evropskega združenja za digitalno tiskanje. Ponaša se tudi z nizkimi skupnimi stroški lastništva in obenem ohranja visoko kakovost in zanesljivost.

Ostale lastnosti
  • Opremljen s številnimi funkcijami Fiery (Fiery Spot On, Fiery Hot Folders, Virtual Printers, Fiery Go,Papercut Compatibility ...)
  • Kopiranje predlog velikost do formata A3
  • Neprekinjeno kopiranje do 9,999 izpisov
  • Številne možnosti skeniranja
  • Vakuumsko podajanje papirja
  • Različne neposredne dodelavne možnosti (spenjanje, luknjanje, zgibanje)
  • Obojestranski tisk medijev gramature do 300g/m²
  • Možnost dodatnega večjega izlagalnika

Ekologija
TASKalfa Pro 15000c je tudi okolju prijaznejši tiskalniški sistem, saj v primerjavi s klasičnimi laserskimi sistemi zaradi uporabe kapljične tehnologije izpisa porabi bistveno manj električne energije. Poleg tega omogoča materiale potiskati pri nižji temperaturi, pigmentno barvilo na vodni osnovi pa v procesu tiska proizvaja manj lahko hlapnih emisij. Ker proizvodnja sistemov na osnovi barvil navadno proizvede manj odpadkov, ima TASKalfa Pro 15000c tudi bistveno manjši ogljični odtis v primerjavi s tonerskimi.

Nizki stroški obratovanja
Nov sistem poleg nizkih produkcijskih stroškov odlikujejo tudi nizki obratovalni stroški oziroma stroški vzdrževanja, saj ni potrebe po menjavi ključnih enot, kot je to običaj pri laserskih sistemih (laserski bobni, grelci, transfer enote). Garancija na ključni element brizgalnega sistema TASKalfa Pro 15000c, to so tiskalne glave, je 5 let.

SDD Booklet Maker enota kot novost linije
Glavna novost dodelavnih možnosti za sisteme TASKalfa Pro 15000c je Booklet Maker, to je enota za knjižno dodelavo, znamke SDD. To je profesionalna rešitev izdelave knjig, saj omogoča obrezovanje po treh straneh (glava, noga, teme) in oblikovanje ravnega hrbta končno vezanega izdelka.

Predstavitev delovanja nove knjigoveške enote v linijski konfiguraciji TASKalfa Pro 15000c.
Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.si in www.xenon-forte.si.