Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na sejmu Interpack predstavljena proizvodnja z dodelavnim strojem ProCut 76 Foil znamke Kama in digitalnim tiskarskim strojem formata B2, Jet Press 750S High Speed znamke Fujifilm.
Na sejmu Interpack 2023 sta Fujifilm Graphic Communications Europe in Kama predstavila rešitev za izdelavo embalaže z uporabo digitalnega tiskarskega stroja Fujifilm Jet Press 750S High Speed in dodelavnega stroja Kama ProCut 76 Foil. Slednji je predvsem izjemen v zanesljivi dodelavo digitalno natisnjenih aplikacij.

#screen #kama #jetpress #procut #embalaza

Ne sejmu je bil Kamin posredni dodelavni stroj uporabljen za izdelavo embalaže iz digitalno natisnjenih pol s pomočjo Fujifilmovega sistema Jet Press 750S High Speed. Po navedbah obeh proizvajalcev združitev obeh tehnologij ponuja zanimiv poslovni potencial v izdelavi zložljive embalaže.

Natančneje, poudarek je bil na posredni dodelavi s sistemom Kama ProCut 76 Foil, ki omogoča izsekovanje, vtiskovanje in vročo aplikacijo folije. Z njim so obdelali potiskane pole s sistemom digitalnega tiska formata B2, Jet Press 750S High Speed, ​​​​in 6-barvnim tiskalnikom Revoria Press PC1120. Posebnost predstavljene proizvodnje linije je bila tudi Kamina enota SBU, za ločevanje odpadka izsekovanja in zlaganje dokončno izsekanih primerkov.

Folija KAMA ProCut 76 je z desetimi dodelavnimi funkcijami (izrezovanjem, zgibanjem, perforiranjem, vtiskovanjem, izdelavo Braillove pisave, aplikacijo vroče folije in hologramov) ena najbolj vsestranskih, natančnih in učinkovitih rešitev za dodelavo oziroma izdelavo vrhunske embalaže.

Več informacij na www.fujifilm.com in www.kama.info.