Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kyocera TASKalfa Pro 15000c predstavlja rešitev izjemne kakovosti in hitrosti tiska.
Podjetje Xenon Forte slovenskemu trgu ponuja produkcijski sistem tiska Kyocera TASKalfa Pro 15000c – edinstven barvni brizgalni tiskalnik visoke zmogljivosti. Zasnovan je za hitro in učinkovito tiskanje v različnih delovnih okoljih, kjer sta potrebna visoka kakovost in večji obseg tiska, zato je več kot primeren za zahtevna delovna okolja, kjer se zahtevata kakovost in hitrost tiska.

#kyocera #taskalfa #xenonforte #kakovost #hitrost

Hitrost izpisov na različnih medijih
Tiskalnik zagotavlja hitrost tiska do 150 strani na minuto in lahko natisne do 1.000.000 strani na mesec. Podpira tisk na različne medije, vključno z običajnim papirjem, recikliranim papirjem, kartonom, etiketnim papirjem, ovojnicami in drugimi posebnimi mediji, saj je sistem zasnovan na brizgalni tehnologiji tiska. Ker gre za hladen postopek tiska, za razliko od laserskih sistemov, ne potrebuje gretja sistema pred dejansko produkcijo, zato je v trenutku (okvirno v 6 sekundah) pripravljen na izvedbo opravila. Za celostno hitrejšo izvedbo pa dodatno poskrbi funkcija hitrega sušenja, kar izboljšuje tudi celokupno produkcijsko učinkovitost.

Predstavitev sistema Kyocera TASKalfa Pro 15000c.
Kakovost izpisov na različnih medijih
Večfunkcijski sistem Kyocera TASKalfa Pro 15000c omogoča tisk, kopiranje in skeniraje v eni rešitvi. Upodablja z visoko ločljivostjo do največ 600 x 600 dpi, kar zagotavlja visoko kakovost izpisov. K podrobnostim izpisov še dodatno prispevajo najnovejše brizgalne glave, ki omogočajo brizganje kapljic črnila spremenljivih velikosti ter nova patentirana pigmentna črnila na vodni osnovi znamke Kyocera.

Omenjena brizgalna tehnologija in črnila, kot osnova sistema Kyocera TASKalfa Pro 15000c, omogočajo natančno brizganje kapljic in upodobitev manjših rastrskih točk v primerjavi z lasersko, zato izpise odlikuje več motivnih podrobnosti, pri čemer je izjemna tudi barvna natančnost upodobitev. Barvni izpisi so po navedbah proizvajalca ponovljivi in konsistentni tudi pri daljših nakladah tiska. Pri tem vmesno periodično umerjanje sistema ni potrebno, kar je normalna zahteva laserskih tiskalnih sistemov. Na ta način je razpoložljivost sistema za tisk večja.

Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.si in www.xenon-forte.si.