Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z vsemi prednostmi, ki jih ponuja brizgalna tehnologija, je tudi produktivnost bistveno višja.
Podjetje Xenon Forte slovenskemu trgu ponuja produkcijski sistem tiska Kyocera TASKalfa Pro 15000c, ki je edinstven barvni brizgalni tiskalnik visoke zmogljivosti, ki je zasnovan za hitro in učinkovito tiskanje v različnih delovnih okoljih. Brizgalni tisk s sistemom Kyocera TASKalfa Pro 15000c poleg visoke produktivnosti omogoča tudi hitrejšo izdelavo naročil manjših naklad in funkcijami personalizacije tiska.

#kyocera #xenonforte #taskalfa #brizgalnitisk #produktivnost

Tako kot laserska tehnologija se je skozi čas dodobra razvila in nadgradila tudi brizgalna in z njo povezani namenski materiali. Nekateri brizgalni sistemi danes izpisujejo po celotni širini izpisa na enkrat, kar še posebej zagotavlja visoke hitrosti brizgalnega tiska. Sistem tiska Kyocera TASKalfa Pro 15000c višjo produktivnost omogoča tudi z manj potrebnega vzdrževanja in periodičnega umerjanja, Ker je poleg tega hladen način tiska je za produkcijo pripravljen v trenutku, čas priprave na tisk in odpadek pa sta zanemarljiva.

Črnila
TASKalfa Pro 15000c uporablja pigmentno črnilo na vodni osnovi z odlično obstojnostjo na svetlobi in odpornostjo na vodo. Se izjemno hitro in učinkovito hitro suši, zato lahko tiskamo učinkovito in produktivno s hitrostjo tiska vse do 150 listov na minuto. Zaradi svojih reoloških in pigmentnih lastnosti zagotavlja nasičene barve in podrobnosti izpisov.

Pot medija
Laserski tisk se navadno sooča s težavo vodenja papirja po dolgi in ukrivljeni poti. Brizgalni sistemi tiska pa omogočajo materialu prehajanje skozi sistem po ravni in krajši poti, kar je časovno učinkovitejše, medij se ne upogiba in deformira. Z ravno potjo je na voljo tudi možnost tiska tako gibkih, kot tudi debelejših togih materialov.

Večja vsestranskost brizgalnega tiska
Kapljični tiskalniki lahko tiskajo na širši razpon medijev, vključno s tistimi, ki so občutljivi na toploto, kot so na primer fotografski papir, folije in drugo. Tak razpon v laserski tehnologiji predvsem omejuje toplotno fiksiranje, ki tovrstnim materialom ne ustreza. Brizganje samo omogoča tudi tisk na strukturirane medije. Kot digitalna tehnologija tiska pa sistem Kyocera TASKalfa Pro 15000c v kombinaciji s programsko opremo omogoča tudi aplikacije personaliziranega oziroma individiualziranega tiska.

Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.si in www.xenon-forte.si.