Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kyocera napoveduje nov komercialni visokohitrostni brizgalni tiskalnik, ki zagotavlja kakovost in konkurenčnost izpisov ofsetnim odtisom.
Kyocera z veseljem napoveduje nov komercialni brizgalni tiskalni sistem TASKalfa Pro 55000c, ki podpira široko paleto medijev, vključno z ofsetnimi premazanimi papirji. To je tudi zadnje poglavje v Kyocerini bogati zgodovini inovacij na področju brizgalnih tiskalnikov, s čimer Kyocera prispeva k rasti tiskarske industrije.

#xenonforte #kyocera #taskalfa #55000c #produkcijskitisk #komercialnitisk


Med produkcijskimi brizgalnimi rešitvami je Kyocera leta 2019 že lansirala formatni digitalni brizgalni barvni tiskalnik TASKalfa Pro 15000c, s čimer je izkoristila tehnološka sredstva in celovite zmogljivosti skupine Kyocera ter vstopila v segment komercialnega tiska. TASKalfa Pro 15000c še naprej ostaja glavni del Kyocerinega rastočega portfelja izdelkov za transakcijske in promocijske aplikacije tiska.

Kyocera je z novim TASKalfa Pro 55000c navdušena, da podpira tudi tisk na ofsetne premazane papirje, ki je bistvenega pomena za tisk brošur, knjig, direktne pošte in drugih materialov, ki zahtevajo visoko kakovost in ločljivost upodobitev na trgu komercialnih tiskovin. Poleg tega naj bi zanesljivost, vzdržljivost ter nizki nabavni in obratovalni stroški sistema TASKalfa Pro 55000c že presegli pričakovanja kupcev v tiskarki industriji.

TASKalfa Pro 55000cv po navedbah proizvajalca dosega kakovost in  visoko obstojnost izpisov, ki je primerljiva ofsetnim odtisom. Izpisi imajo gladke in zvezne prehode sivin, barve pa so bogato nasičene, kar omogoča visok ločljivost upodobitev s pomočjo tehnologij Kyocera, kot so tiskalne glave z ločljivostjo brizganja 1200 dpi in tehnologija glajenja prehodov sivin in robov grafičnih elementov. Na ta način so bolj natančno reproducirane linije in besedilo. Z uravnoteženjem vzdržljive zasnove, vodilne kompaktne zasnove v tem razredu rešitev* in nižjih stroškov lastništva (TCO) se na trgu komercialnega tiska zato pričakuje, da bo TASKalfa Pro 55000c en najbolj iskanih novih grafičnih rešitev.

Ta izdelek je bil pred prodajo prvič razstavljen na grafičnem sejmu PRINTING United Expo 2023, ki bo v Atlanti (ZDA). Kyocera Document Solutions Europe bo sistem TASKalfa Pro 55000c prvič v Evropi predstavila na Drupi 2024.

Več informacij na www.xenon-forte.siwww.kyoceradocumentsolutions.si in www.printingunited.com.


*Glede na Kyocerine raziskave: na trgu brizgalnih sistemov komercialnega tiska z uporabo ofsetnega premazanega papirja