Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ricoh bo imel na Drupi razstavni prostor v hali 8a.
Ricoh Europe napoveduje, da bo imelo podjetje na Drupi razstavljenih več tiskalnih sistemov, vključno z digitalnim brizgalnim tiskalnikom Ricoh Pro Z75 B2, barvnim brizgalnim sistemom neskončnega tiska Ricoh Pro VC80000 in digitalnim barvnim formatnim tiskalnikom Ricoh Pro C9500.

#ricoh #drupa #vc80000 #c9500 #ricohpro #totalflo #autocoloradjuster #processdirector

Središče Ricohove predstavitve bo novi Ricoh Pro Z75, ki omogoča hitrost tiska do 4.500 pol na uro v načinu enostranskega tiska pri in 2.250 pol na uro v načinu obojestranskega. Ločljivost upodabljanja znaša 1.200 dpi pri vseh hitrostih tiska, pri tem se uporabljajo procesna pigmentna črnila (CMYK). Nov sistem je združljiv z večjim obsegom medijev z možnostjo uporabe nepremazanih, predhodno obdelanih brizgalnih in premazanih medijev za ofsetni tisk gramatur vse do 400 g/m² in največjim formatom pol 585 mm x 750 mm.

Prikazanih bo tudi več programskih rešitev, med katerimi bo novi Ricoh TotalFlo Producer, rešitev v oblaku, ki avtomatizira oddajo in konsolidacijo dohodnih opravil iz več virov na spletno nadzorno ploščo, in Ricoh Auto Color Adjuster, ki omogoča natančno upravljanje barv in zagotavlja njihovo ujemanje z referenčnimi vrednostmi.

Ricoh bo predstavil tudi Ricoh ProcessDirector, celovito avtomatizirano rešitev za celovito upravljanje delovnega toka vsakega tiskanega proizvoda in FusionPro, ki podpira personalizirano komunikacijo, ter Ricoh Supervisor, ki zbira in interpretira operativne podatke iz povezanih proizvodnih tiskalnih naprav in programske opreme.

Več informacij na www.ricoh-europe.com.