Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta na Drupi prikazuje več premier. (Vir: Konica Minolta)
Konica Minolta je za prihajajočo Drupo, ki bo konec maja in začetek junija letos v Düsseldorfu (Nemčija), zasnovala razstavni prostor v dveh nivojih s šestimi povezanimi področji. Predstavili bodo več evropskih premier.

#konicaminolta #premiera #novosti #drupa

Podjetje bo predstavilo svojo vizijo digitalne transformacije tiskarne prihodnosti in pot do trajnostne, razširljive avtomatizacije industrije generacije 5.0. Konica Minolta in MGI bosta s poudarkom na tisku etiket, komercialnem tisku in embalaže ter digitalni končni dodelavi prikazala učinkovito uporabo avtomatizacije digitalnega tiska, celostne delovne tokove v celotni grafični proizvodnji in številne programske rešitve.

Drupa bo tudi platforma za potrditev njihovega vodilnega položaja v digitalnem produkcijskem tisku za srednje in dolge naklade. Na njihovem razstavnem prostoru bodo obiskovalci lahko spoznali pot do digitalne preobrazbe oziroma tiskarne prihodnosti z avtomatizacijo industrije 5.0. Sem sodijo tudi pogramirano tiskanje in inteligentna proizvodnja, kot tudi naša močna zavezanost trajnosti in družbeni odgovornosti.

Več informacij na www.konicaminolta.si.