Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prednosti hitrosti, kakovosti in zanesljivosti v primerjavi s predhodnim modelom Agfa Anapurna H3200 so očitne.
Agfa je prenovila svoj hibridni tiskalni sistem velikega formata Anapurna H3200. Po navedbah proizvajalca je najnovejša različica LED UV brizgalnega tiskalnika 70 odstotkov hitrejša v proizvodnem načinu, kakovost tiska pa je celo boljša od predhodnega modela.

#agfa #anapurna #h3200 #velikoformatnitisk #togimateriali #gibkimateriali #leduv

3,2 metra širok hibridni LED UV brizgalni tiskalnik
Nova generacija tiskalnika Agfa Anapurna H3200 naj bi bila po besedah ​​belgijskega proizvajalca "pomemben korak naprej v smislu hitrosti in kakovosti tiska". S skoraj 70-odstotnim povečanjem hitrosti tiska v primerjavi s prejšnjim modelom (v proizvodnem načinu) je najnovejša različica 3,20 metra široke Anapurne H3200 "velik korak naprej za ponudnike tiska oznak in digitalnih tiskarn na splošno, saj lahko odslej opravila izvedejo bistveno hitreje".

Tako kot njegov predhodni model ima Anapurna H3200 nabor šestih barv in dodatnega pokrivnega belega črnila z LED UV-sušenjem. Vendar pa sta bila tako nosilec tiskalne glave kot tiskalni mehanizem preoblikovana, da zagotavljata znatno povečanje produktivnosti. Po navedbah Agfe "hitro odzivne se brizgalne tiskalne glave" zagotavljajo visoko pretočnost tiska opravil do 66 m²/h v produkcijskem načinu in do 130 m²/h v hitrem načinu ter "izvrstno kakovost tiska" na gibke in toge materiale. Poleg tega ima nov model implementirano novo zvezno podajanje togih ploskih medijev v formatu, kar omogoča njihov učinkovit tisk. Možno je tiskati tudi do štiri plošče hkrati.

Po besedah ​​Agfe izboljšan nosilec tiskalne glave prispeva k optimizirani kakovosti slike, zlasti pri izpisih temnejših polnih tonih. Anapurno odlikuje tisk najvišje kakovosti, primerna je za široko paleto aplikacij – od tiska nepremazanih togih medijev (kot je plastika) do medijev v zvitkih, kot so folije, vinil, transparenti, platna in premazani tekstil. Nova Anapurna H3200 je opremljena tudi z varnostno ključavnico. Ta nova zasnova naj bi tiskalniku dala ne le svež videz, temveč tudi prispevala k varnejšemu delovnemu okolju.

Agfa bo na sejmu C!Print od 6. do 8. februarja 2024 v Lyonu (Francija) nov hibridni tiskarski sistem velikega formata Anapurna H3200 tudi prvič predstavila trgu. Poleg tega bo tiskalnik velikega formata seveda na ogled tudi na sejmu Fespa Global Print Expo od 19. do 22. marca 2024 v Amsterdamu (Nizozemska).

Več informacij na www.agfa.com in koledarju dogodkov.