Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Screen slavi 100 prodanih enot Truepress Label 350UV SAI, mejnik je dosežen po treh letih od lansiranja.
Screen je prodal svoj 100. digitalni tiskarski stroj Truepress Label 350UV SAI. Prelomna prodaja je prišla po treh letih od lansiranja modela SAI, s prodajo italijanskemu proizvajalcu etiket Impronta Digitale. 

#screen #truepress #350uv #sai #tisketiket #etikete

"Naše stranke in mi smo navdušeni nad uspehom tega tiskalnika za tisk etiket. Predstavili smo ga decembra 2020, da bi tiskarjem oziroma ponudnikom etiket zagotovili širši barvni razpon v kombinaciji z robustno tehnologijo naše blagovne znamke, po kateri so znani naši tiskalniki etiket", je povedal Carlo Sammarco, direktor poslovnega razvoja pri Screen Europe.

Prvi Truepress Label 350UV SAI je decembra 2020 kupila italijanska tiskarna Grafiche Pradella. Od takrat je Screen prodal dodatne enote v Združenem kraljestvu, severni Afriki, Turčiji in drugih evropskih državah, še več prodaje pa je že na vidiku.

Po mnenju podjetja Screen sta glavna razloga za uspeh tiskalnega sistema SAI njegova zanesljivost in dosledna kakovost tiska. Prvi kupec stroja je podal povratno informacijo, da je tiskalnik Truepress Label 350UV SAI predvsem izstopal po hitrosti, natančnosti in zelo visoki kakovosti tiska etiket.

Sammarco, je dodal: "To je zanesljiv stroj, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, je vsestranski in robusten ter dobro deluje kot neodvisen sistem izdelave etiket ali kot del sofisticirane proizvodne linije v integriranem sistemu. Poleg tega stroj SAI zahvaljujoč črnilom tiska etikete, ki so obstojne in imajo visoko odpornost na praske."

Japonska beseda "sai" pomeni "barvit", serija SAI pa je bila razvita, da bi tiskarjem etiket pomagala v izdelavi širšega nabora barvnih izpisov in da bi s tem izpolnili stroge zahteve skrbnikov blagovnih znamk. Stroj tiska na podlago širine do 350 mm, s hitrostjo tiska do 60 m/min.

Februarja 2022 je organizacija European Digital Press Association nagradila sistem Screen Truepress Label 350UV SAI-S, ki ga je zaradi enostavne uporabe ter kakovosti in hitrosti izglasovalo za "Najboljši tiskalnik etiket".

Več informacij na www.screeneurope.com.