Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta na Drupi z več kot 20 lansiranimi novostmi za komercialni in industrijski tisk.
Na Drupi Konica Minolta na več kot 2.400 kvadratnih metrih razstavnega prostora v hali 8b predstavlja, kako povečuje produktivnost in učinkovitost v sektorju komercialnega in industrijskega tiska z inovativnimi rešitvami. Obiskovalci lahko v živo izkusijo delovanje več kot 30 strojev, skoraj toliko je tudi programskih rešitev. Sem sodijo tudi še popolnoma avtomatizirane proizvodne linije s tiskom etiket in uporabo naprednih robotskih rešitev, ki jih podpira umetna inteligenca.

#drupa #konicaminolta #accuriojet60000 #uvtisk #brizgalnitisk

Vrhunec njihovega razstavnega prostora je svetovna premiera sistema AccurioJet 60000, profesionalnega UV brizgalnega produkcijskega tiskalnika, ki tiska s hitrostjo do 6000 listov na uro. Zagotavlja izjemno operativno učinkovitost in kakovost upodobitev, saj nov sistem vključuje več integriranih nadzornih senzorjev in spektrofotometer za samodejni nadzor proizvodnje. Je odličen primer integracije avtomatiziranih procesov in človeške ustvarjalnosti v duhu koncepta industrije 5.0, ki ljudi postavlja v središče tehnologije. 

Drupa za Konico Minolto ni le platforma tehnoloških predstavitev, temveč tudi priložnost za neposreden stik s strankami in partnerji ter izmenjavo dragocenih znanj in izkušenj. Podjetje ne izkazuje le inovativnih rešitev, temveč tudi trajnostne prakse. Konica Minolta zato prikazuje, kako je mogoče zmanjšati porabo virov in stroške energije z energetsko varčnimi tehnologijami tiska. Zato Konica Minolta na licu mesta in neposredno v živo za vse svoje obiskovalce tiska vsa lastna informacijska in marketinška gradiva na zahtevo s pomočjo predstavljenih avtomatiziranih proizvodnih enot.

Več informacij na www.konicaminolta.si.