Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Jet Press 1160CFG je Fujifilmov novi sistem neskončnega brizgalnega tiska.
Fujifilm bo na Drupi med številnimi novostmi predstavil tudi novi sistem neskončnega brizgalnega tiska, Jet Press 1160CFG. Ta v enem samem stroju združuje izkušnje in tehnološke zmožnosti podjetja Fujifilm, ki so se razvijale skozi desetletja. S pomočjo novih vodnih pigmentnih črnil novi sistem zanesljivo kakovostno izpisuje na nepremazane in premazane papirje.

#drupa #fujifilm #unibiro #neskoncnitisk #brizgalnitisk #inkjet #jetpress #1160cfg

Nov inovativni model stroja v svoji konfiguraciji integrira tehnologijo "Paper Stabilizer", ki je namenjena kondicioniranju papirja, kar zagotavlja nemoten in stabilen tek tega skozi sistem. To rešuje proizvodne težave, ki se lahko pojavijo v sistemih neskončnega brizgalnega tiska, kot so oprijem črnila na debelejših papirjih, valovitost tankega papirja in nihanja kakovosti izpisa zaradi okoljskih in sezonskih dejavnikov. Nov tiskalni sistem se lahko uporablja za široko paleto aplikacij komercialnega tiska, vključno s tiskom direktne pošte in brošur.

Za več informacij in predstavitev delovanja sistema Jet Press 1160CFG v živo, vas podjetje Unibiro vabi, da obiščete Fujifilmov razstavni prostor na Drupi (dvorana 8b, stojnica A02 – A02-6).

Več informacij na fujifilmprint.eu in www.uni-biro.si.