Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Heidelberg in Canon bosta skupaj ponudila novo tiskarski stroj Canon varioPRESS iV7.
Canon in Heidelberg sta dan pred Drupo napovedala globalno prodajno in servisno sodelovanje na področju brizgalnega tiska. Cilj tega partnerstva je podpora komercialnim tiskarskim podjetjem, ki so usmerjena v hibridno ofsetno in digitalno produkcijo.

#canon #heidelberg #variopress #brizgalnitisk #inkjet #kapljicnitisk

Heidelberg zato širi svoj tehnološki portfelj z uvedbo lastne družine izdelkov brizgalnega tiska (Jetfire 50 in Jetfire 75), ki temelji na novo napovedanem Canonovem brizgalnem tiskarskem stroju B2 (Canon varioPRESS iV7) in Canonovem uveljavljenem tiskalnem stroju za formatni tisk B3 (Canon varioPRINT iX1700). Oba stroja sta integrirana v potek dela Heidelberg Prinect. Storitve in Saphira Ink program bodo zagotovljene preko Heidelberga.

Uporabniki po vsem svetu trenutno uporabljajo več kot 650 tiskarskih strojev Canon varioPRINT iX1700. Na podlagi te tržne uspešnosti naj bi novi tiskarski stroj Canon varioPRESS iV7 ponudil visoko raven digitalne produktivnosti, kakovosti in medijske raznolikosti za industrijsko zahtevne uporabnike. Po navedbah Canona in Heidelberga bo novi stroj na voljo v četrtem četrtletju leta 2025. njegova hitrost tiska naj bi bila 8.700 B2 pol/uro.

Več informacij na www.heidelberg.com in global.canon.