Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Screen z možnostjo premazovanja širi nabor aplikativnosti brizgalnega tiska.
Screen je trgu predstavil novo digitalno enoto za nanos temeljnega premaza za svoj UV brizgalni sistem Truepress LABEL 350UV SAI S. Nova možnost občutno izboljšuje kakovost tiska, oprijem in vzdržljivost UV brizgalnega tiska. Screen načrtuje globalno lansiranje črnila v oktobru 2024.

#screen #premazovanje #brizgalnitisk #etikete #odpornost #oprijem #trajnost

V embalažni industriji, še posebej v izdelavi etiket, se uporabljajo različni substrati, še posebej se širijo obseg trajnostnih materialov. UV brizgalni tisk je primeren za širok spekter medijev in zagotavlja večjo obstojnost v primerjavi z drugimi digitalnimi metodami tiska. Vendar pa morda ne dosega zadovoljivih rezultatov na določenih specializiranih substratih, kar prinaša izzive glede kakovosti, oprijema in trajnosti.

Screen je v ta namen razvil novo dodatno enoto za digitalno temeljno premazovanje medijev za sistem Truepress LABEL 350UV SAI S. Ta izboljšuje oprijem in površinsko kakovost izpisov brez potreb po dodatnem prostoru za namestitev ali dodatnih UV sijalk. Gre za integrirano dodatno enoto, ki s temeljnim premazom povečuje uporabnost in vsestranskost digitalnega tiska. Omenjen premaz lahko uporabimo tudi kot lakirno sredstvo, kar dodaja dekorativno vrednost in razširja možnosti digitalnega tiska.

Vgrajena temeljna enota širi nabor podprtih materialov in aplikacij, izboljšuje procese digitalnega tiska, dodaja vrednost ter prispeva k stroškovni učinkovitosti in prijaznosti do okolja z zmanjšanjem odpadkov in porabe energije.

Več informacij na www.screeneurope.com.