Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Bistvo predstavitve razvoja podjetja Atlantic Zeiser na prireditvi Fespa 2011 bosta: GAMMA™ večbarvni UV-tiskalniški modul kot del celostnih sistemskih rešitev serije DIGILINE™ Single Product in nov kompaktni tiskalnik OMEGA™ 25 z zračno hlajeno sušilno enoto. Rešitvi sta kot nalašč za integracijo v delovna okolja z malo prostora.


Primer tiskalniškega modula OMEGA.

Atlantic Zeiser Group, ena vodilnih razvojnih skupin rešitev za kodiranje, označevanje in serijsko izdelavo embalaže, neposredno naslavljanje, 3D aplikacije... , bo na Fespi predstavila nov sistem DIGILINE™ Single Product 210 z integriranim tiskalniškim večbarvnim modulom GAMMA™ 70P in transportni sistem z integriranim tiskalniškim modulom OMEGA™ 25. Sistemi in moduli so primerni za neposredni variabilni tisk manjših naklad. Prikazali bodo visoko kakovost izpisovanja na plastične valje, škatle in obstojnost barv na drgnjenje.

DIGILINE™ Single Product 210 z GAMMA™ 70P tiskalniškim modulom je idealen sistem specifične industrijske digitalne izdelave embalaže. Podpira izpis širine 10 do 210 mm in dosega hitrosti produkcije do 90 m/min. Sistem je možno nadgraditi s funkcijami direktne pošte, izdelave poskusnega odtisa, PDF/VT upravljanja podatkov... Grafični vmesnik upravljanja je podprt v več jezikih.


DIGILINE™ Single Product 210.

Večbarvni tiskalniški UV-modul GAMMA™ 70P, ki je integriran del sistemov serije DIGILINE™, izpisuje z Atlantic Zeiser UV-barvili, ki so združljiva s širokim obsegom tiskovnih materialov. Funkcija na zahtevo vodene velikosti izstreljenih kapljic barvila tiskalniške glave družine Xaar-1001 zagotavlja oster izpis besedila, kod in podrobnosti slik in grafik. Kod dodatna opcija sistemu je na voljo več različnih UV-sušilnih enot, vključno z okolju prijazno SMARTCURE LED UV-sušilno enoto.

Atlantic Zeiser bo predstavi tudi upravljani sistem materiala v zvitku z novim integriranim tiskalniškim modulom OMEGA™ 25 v kombinaciji z zračno hlajeno LED sušilno enoto. Celostno je sistem primeren za izdelavo etiket.

Več informacij na www.atlanticzeiser.com.